LINN DÖSSING

SWEDEN ROCK FESTIVAL

Festivalens första dag! Självklart var jag, pappa och Sofie där och kollade på Skid Row. Innan deras konsert körde igång hade de signering så vi passade självklart på att gå dit, jag ville nämligen ha deras autografter till mamma! Under hela min uppväxt har mamma spelat Skid Row's låt 18 and Life så därför ville jag ge det till henne, kändes inte mer än rätt.

Deras konsert var helt magisk och när det var några låtar kvar rörde vi oss mot bilen för att slippa de värsta köerna hem! Vi skulle nämligen upp i tid dagen efter och röra oss mot festivalen igen så man ville gärna ha några timmars sömn!

Torsdagen var kommen och vi flyttade in i förtältet. Vi hade sååå mycket packning med oss alltså haha, fråga oss inte varför för vi skulle bara vara där i två dagar menmen haha.. När vi kom dit hade en som bor på vår camping fixat tröjor till allihopa så vi kunde ha likadana. På tröjorna stod det "Jaaa är inte full jag har pollenallergi" haha, förra året gick vi och sjöng den massor så det passade perfekt med en varsin tröja. Ni kan ju tänka er hur det såg ut när vi kom en liga på 15 stycken med likadana tröjor, legender.

Senare på kvällen var det dags för konsert igen. Nu var det Def Leppards tur att spela och de var minst lika bra. Även fast jag inte kan många av deras låtar är det ändå sån magi att vara på konsert på Sweden Rock, alla är taggade, alla är trevliga och alla sjunger som aldrig förr. Efter 2 timmars hoppande, sjungande och skrikande var jag ganska trött vill jag lova.

Veckans höjdpunkt var kommen, fredag och KISS!!! Pappa har alltid haft KISS som sina största idoler vilket betyder att jag verkligen växt upp med deras låtar, så denna konserten var ju såklart extra rolig eftersom jag kunde de flesta låtarna! Eftersom pappa älskar KISS var det självklart extra roligt att se konserten ihop med honom. Detta var ju KISS sista gång i Sverige och därför är jag SÅ glad att jag fick chansen att se dom, har ju lyssnat på dom hela livet. Har bara ett ord om konserten: MAGI!

När vi kom tillbaka var det flera minusgrader i tältet så jag och Sofie bestämde oss för att köra hem och sova istället, bästa beslutet vi tagit denna veckan haha! Min outfit alltså, jag är kär i den. Kjolen införskaffade jag förra veckan och tröjan har legat i min garderob i ett år, har inte vågat använda den pga att jag inte ser ut som idealet vill att man ska se ut. Nu skiter jag i och tar på mig det jag tycker är fint. Denna outfiten älskar jag och kände mig SÅ fin, så detta är min go-to outfit nu mera.

Återigen var Sweden Rock över, vemodigt men jag tar med mig så mycket kärlek och glädje från denna veckan. Man träffar underbara människor och skrattar som aldrig förr, och bara mår allmänt bra. Om ett år är det dags igen och jag är redan taggad!

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Så roligt det låter verkligen<3
nouw.com/johnssons
linndossing
linndossing,
Ja det var det verkligen <3
nouw.com/linndossing
Julia Svensson,
Men gud så kul!! SÅ avis!!
juliasvenssons.se
linndossing
linndossing,
Ja så himla roligt! Du får hänga på 😍
nouw.com/linndossing