LINN DÖSSING

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN PT. 3

Hur brukar din vardag se ut?
Olika beroende på om jag jobbar eller inte, om jag inte jobbar brukar jag sitta hemma & fixa med bloggen eller umgås med familjen/vänner. Om jag jobbar så går jag upp 6, jobbar till 16 och på kvällen förbereder jag mat inför dagen efter & kanske träffar en vän!

Vad beundrar du mest i hela världen?
Min mamma. Tänk att hon klarade vara ensamstående trots att hon satt i rullstol och knappt hade några pengar. Det kallar jag kämparglöd och det är en av anledningarna till att mamma är min största förebild.

Framtidsdrömmar?
Hund, villa & Volvo? Skämt och sido. Vill gärna ha barn när jag blir äldre, och då gärna bo i hus. Vill vara tillsammans med någon jag älskar oändligt och trivas med livet. En dröm är också att få vara med och lösa ett brott, hur jag ska ta mig dit och hur det ska fungera är en annan femma, det om något är en framtidsdröm i alla fall.

Bästa resmål?
Turkiet med Sarah i oktober 2016! Tänk att det redan är 3 år sen?! Vi levde verkligen livet den veckan. Den resan känns också speciell då det var första resan jag inte var flygrädd eller hade panik, sån befrielse.

Vad gör du helst en ledig dag?
Umgås med familjen/släkten. Gärna alla tillsammans på en gång. Så ni kan bara tänka er hur mycket jag kommer njuta när vi är i Turkiet tillsammans?

Finns det någon egenskap som du inte har men som du önskar att du hade?
Att jag var sådär klockrent säker på mig själv. Att jag kunde kliva in ett rum, prata med alla och inte va ett dugg blyg och inte bry mig om vad dom skulle tycka. Jag har kommit en lång bit på vägen men är fortfarande långt ifrån.

Om du fick beskriva en perfekt dag för dig hur hade den sett ut?
Vaknar utvilad vid 8, går upp och äter go-frukost med familjen, hela familjen alltså. Busar med systers hundar, träffar släkten/några vänner. Till kvällsmat äter jag gärna tacos sen avslutar vi kvällen med att spela sällskapsspel och skratta tillsammans.

Vart blir ditt nästa resemål om du fick välja vart som helst?
New York. Har velat åka dit i såååå många år så jag hoppas verkligen den drömmen slår in snart. Det är i alla fall det jag sparar till just nu, bortsett från flytten då haha!

Det var alla frågor för denna gången. Tusen tack för alla fina frågor, jag älskar att svara på dom. Det får mig att tänka & analysera, det är väldigt fint!

Gillar

Kommentarer

faltinnatalie
faltinnatalie,
Känner så igen mig på frågan om egenskaper! Kram <3
nouw.com/faltinnatalie
linndossing
linndossing,
Ja, vi är nog många som känner så! Kram <3
nouw.com/linndossing
artibus
artibus,
Fast bästa resemålet var väl ändå till Dalarna hem till mig??? Dina barn kommer få väldens underbaste mamma i framtiden, herregud blir lycklig när jag bara tänker på det! <3
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Haha en av dom finaste någonsin! Men herregud vad fint sagt, fick tårar i ögonen! Puss Emelie, du gör mig så glad <3
nouw.com/linndossing