LINN DÖSSING

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN PT. 3

1. Viket Hogwarts- elevhem tillhör du? Har bara sett 15 minuter på den första Harry Potter filmen så absolut inget, kan inte ens nämna något haha!
2. Om du fick rädda EN karaktär i Harry Potter- storyn, vem skulle du välja? Vet ju endast två namn i de filmerna och det är Harry och Hermione, så det kan jag tyvärr inte heller svara på!
3. Vad fick dig att välja din utbildning? Jag sökte massa olika kurser som jag tyckte lät intressant och en av de var Sociologi - klass, kön & etnicitet. Tyckte det lät mest intressant eftersom samhället handlar mycket om just de tre ämnena idag!
4. Vad fick dig att vilja bli kriminolog? Har ALLTID varit intresserad av brott och VARFÖR en människa begår ett brott, och det är ju lite det kriminologin handlar om. Så därför har jag alltid haft en dröm om det!

5. Hur ser drömjobbet ut som kriminolog? Att få forska i varför människor begår brott, vad som får en människa att begå ett brott och ämnen inom det! Så himla intressant.
6. Om du skulle bosätta dig i ett land och starta upp ett liv där, vilket land skulle du valt? England, London tror jag faktiskt, vet absolut inte varför men fick en känsla för det. En bit iväg men ändå lagom så man kan åka hem om man känner för det!
7. Hur länge har du pluggat och hur mycket har du kvar? Jag pluggade en kurs som varade i ett halvår i höstas och just nu pluggar jag inte. Men beroende på vad jag kommer in på i höst så har jag antingen 1,5 år eller 3 år kvar!
8. Tror du på det övernaturliga, så som andar och liknande? Det gör jag absolut. Det spökar ganska mycket hemma hos oss och jag är otroligt mottaglig. Är inte alls rädd och tycker det är häftigt att det finns!

9. Favoritplagg i garderoben? Min hoodie från Weekday. De har 3 för 2 just nu så jag beställde faktiskt hem 3 till, fick de i tidig födelsedagspresent av mamma! Så underbart.
10. Hur trivs du med utbildningen nu? Som jag skrev ovan pluggar jag inte just nu men jag trivdes jättebra med min kurs i höstas, mycket bättre än jag trodde! Tror jag kommer trivas med det jag kommer in på i höst (om jag kommer in på något vill säga!).
11. Hur hanterar du stressiga perioder? Gör ett schema och strukturerar upp alla saker. Skriver ner på ett papper allt som behöver göras och allt jag tänker på, alltid lättare att skriva ner det så huvudet kan släppa det!

Det var alla frågor för denna gången. Ni har ställt så kloka och bra frågor, hur fantastiska kan ni va?! Så himla roligt att svara på allt! Så tusen tack fina ni.

Gillar

Kommentarer

elinelmersson
elinelmersson,
Åh älskar att läsa dina svar - hoppas du får en fin dag vännen <3 Kram
nouw.com/elinelmersson
linndossing
linndossing,
Så roligt att höra! Detsamma till dig. Kram
nouw.com/linndossing
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Alltså jag tycker verkligen att brott och sånt är SÅ himla intressant och spännande, nästan så jag blir sugen på att plugga det själv 😃 Ska verkligen ta med mig ditt tips om att skriva ner och strukturera när det är stressigt, är sämst på det alltså :'D <3
nouw.com/emmaengstrom
linndossing
linndossing,
Ja visst är det! Gör det, så blir vi kollegor 😉 Ja det är viktigt, ett litet tips på vägen i alla fall! Kramar <3
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Wow för dig alltså - vilka svar du leverar till oss vännen! Krimonolog-arbetet verkar så intressant, jag tror det skulle passa dig som handen i hansken! <3 Kram till dig älskade vännen!!
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Men så roligt att höra, jag gör mitt bästa! Ja det är så intressant, hoppas att jag passar som det! Kram älskade <3
nouw.com/linndossing
artibus
artibus,
Du är så fantastisk med ord, roligt att få läsa dina svar! <3
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Men VILKEN komplimang, gud så glad du gör mig! Tack snälla och detsamma verkligen! <3
nouw.com/linndossing
celinelundqvists
celinelundqvists,
Haha var helt säker på att du fortfarande pluggade, men håller tummarna för att du kommer in på något som du kommer trivas med till 100% <33
nouw.com/celinelundqvists
linndossing
linndossing,
Haha förstår det, har glömt att ändra min beskrivning också 😉 Åh tack vännen!
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vilka underbar frågor men även svar av dig vännen min! Älskar att du verkligen lägga ner tid på alla svaren, det märks. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Så roligt att höra! Vill ju att det ska synas och blir så glad när det gör det! Massa kramar tillbaka <3
nouw.com/linndossing
malinkirstine
malinkirstine,
Okej om det spökar hemma hos er så kommer jag aldrig våga sova hos dig haha <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
linndossing
linndossing,
Haha jodå, jag kan skrämma bort de 😉 Kram <3
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Håller alla världens tummar och tår för att du kommer att komma in hjärtat!! Du är helt otrolig hjärtat och förtjänar verkligen det bästa!! STOR KRAM finaste <3
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Åh det hoppas jag också, fin du är! Tack snälla och DETSAMMA, verkligen! Tusen kramar <3
nouw.com/linndossing
Sarah,
Förstår att en hoddie kan vara ett favvoplagg för de är sjukt mysiga att ha på sig 😊
CheerSarah.devote.se
linndossing
linndossing,
Ja det är fantastiskt!
nouw.com/linndossing
Louiseelinore
Louiseelinore,
Grymma svar till grymma frågor! Hoodies är livets liv! 😃
nouw.com/louiseelinore
linndossing
linndossing,
Tack snälla. Visst är det!
nouw.com/linndossing