LINN DÖSSING

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN PT. 3

Har du någon gång varit kär? Jag tror faktiskt inte det, man vet väl när man blir det och man tror ju man har varit det men har nog bara haft en crush på någon sådär, men kär har jag nog inte varit! Jag vet när den känslan kommer tror jag.

Vart vill du bo i framtiden? Som jag skrev i mitt förra svarsinlägg vill jag bo i Göteborg någon gång, men när jag blir äldre och ska skaffa familj kommer jag nog bo i Kristianstad igen på grund av att jag vill ha nära till min familj.

Vad pluggar du nu? Just nu pluggar jag en fristående kurs som heter Sociologi - klass, kön och etnicitet. Den slutar den 20 januari och då kommer jag läsa rättssociologi eller grundkursen i genusvetenskap, har inte valt än!

Vilket är ditt favoritgodis? Lösgodis, mest salt och sött eller pim-pim!

Är du en djurälskare? Om du fick välja ett djur du skulle vilja vara vad skulle det bli? Det är jag absolut! Jag skulle nog vilja vara en hund ändå, så mycket kärlek och lycka man får om man hamnar hos rätt familj. Älskar katter men verkar inte lika roligt att vara en katt så jag hade valt hund!

Har du något speciellt du ser fram emot just nu? Måste ju säga julen här, den ligger mig varmt om hjärtat och det är det jag längtar till som ligger närmast i tiden! (Bara en vecka idag, iiiih!!)

Bästa julminne? Jularna hos mormor och morfar, visst är det något speciellt med att fira hos mor och far föräldrar? Då får jag riktig julkänsla, så mysigt!

Vad drömmer du om att göra i framtiden? Både realistiskt och helt orealistiskt? Som jag tjatat om haha så är det att jobba som kriminolog! Tror inte jag har någon orealistisk dröm faktiskt, den måste jag klura på! Så intressant ju.

Om du fick göra ännu en tatuering, utan att tänka på kostnaden. Vad skulle du då tatuera in? En sleeve på min arm eller en stor tatuering på låret! Jag har ju massa tatueringar på armarna så kommer bli en sleeve en vacker dag men eftersom det är så dyrt så tar det tid. Men hade jag inte behövt tänka på kostnaden hade jag gjort klart den direkt!

Tack för alla frågor fina ni! Så roligt att svara på.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Vilken intressant kurs du läser (hade gärna läst alla tre du nämner!) 😃 Åh, fler tatueringar givetvis, hur härligt hade det inte varit om man haft råd med alla på
en gång? 😍💕
nouw.com/janielindahl
linndossing
linndossing,
Visst är det! Är så glad att jag kommit in ! Ja haha, det hade varit så underbart såklart! Kramar <3
nouw.com/linndossing
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Gillar dessa inläggen. Hux flux så är armen klar👌🏼Kram
nouw.com/juliavnmelin
linndossing
linndossing,
Tack snälla! Visst är det så, det går fort. Kram
nouw.com/linndossing
Hilma
Hilma,
Sååå kul att läsa alla dina svar! 😃 Hoppas du får en bra måndag, kram! <3
nouw.com/hilma
linndossing
linndossing,
Så roligt att höra vännen! Det har jag haft, detsamma till dig! Kram <3
nouw.com/linndossing
elinelmersson
elinelmersson,
Åh jag älskar frågestunder, och dina svar är så härliga!! Hoppas du haft en fin måndag <3 Kram
nouw.com/elinelmersson
linndossing
linndossing,
Jag också, så roligt att läsa känna folk mer! Tack snälla, detsamma till dig fina! Kramar <3
nouw.com/linndossing
Julia Svensson,
Åh så kul att läsa!
juliasvenssons.se
linndossing
linndossing,
Tack snälla fina Julia! <3
nouw.com/linndossing
celinelundqvists
celinelundqvists,
Det går verkligen inte att missta känslan när man är kär, det tar över en hihi! Hade jag flyttat tillbaka till Sverige så hade nog jag också valt Göteborg! Så mysig stad!
nouw.com/celinelundqvists
linndossing
linndossing,
Men visst är det så! Längtar till man får känna så. Ja visst, längtar till när jag bor där! <3
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Låter såå coolt med sleve!! 😍😍❤️
nouw.com/happym
linneassofie
linneassofie,
Åh så himla kul att läsa och lära känna dig bättre! Håller helt och hållet med att det är något alldeles särskilt att fira jul hos mor/far föräldrar!
nouw.com/linneassofie