LINN DÖSSING

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN PT. 2

Om du fick lära dig ett språk flytande, vilket hade det varit utöver de du redan kan? 🥰
Svar: Har alltid velat kunna spanska, så tror jag väljer det då faktiskt! Har spenderat många resor i Spanien så har verkligen lärt mig älska språket, läste även det i högstadiet ett tag så det hade varit roligt att kunna det!

Vilket plagg i garderoben är din favorit?

Svar: Finns väl ingen människa som missat detta haha? Såklart blusen på bilden här ovanför, har den på mig hela tiden haha. Maja gjorde verkligen ett bra jobb med sin kollektion tillsammans med Gina Tricot!

Finns det något du vill hinna uträtta innan detta året är slut?
Svar: Jag vill hälsa på Moa i Oslo och @artibus i Dalarna. Saknar dom båda två så otroligt mycket just nu. Vill även hinna en annan sak som jag tyvärr inte kan berätta än, men snart!

Om du fick en gratis resa - var hade du åkt och varför? 😍
Svar: Till New York! Har sparat pengar sååå himla länge för att kunna åka dit! Jag vill ha en stor och bra budget när jag väl ska dit så jag kan göra allt jag kan, så det hade det verkligen blivit! Har alltid velat åka dit, det känns som något man bara måste uppleva!

Om du var tvungen att göra en till tatuering på studs, vad hade du tatuerat?
Svar: Jag hade tatuerat in en tatuering för pappa. Har skrivit MOM i ett hjärta på ena armen så hade velat ha likadan fast DAD på andra armen! Vill även tatuera in "self love club" på handleden!

Kan du nämna en udda sak om dig själv som vi inte vet? 😘
Svar: Men gud, finns det något ni inte vet haha? Har funderat så himla länge på denna.. Kommer inte på något helt nytt men nämnde förra veckan att jag har ett grovt kontrollbehov, men fick även höra att man får en bild av mig att jag är väldigt spontan och tar dagarna som dom kommer så mitt kontrollbehov har nog inte riktigt kommit fram i bloggen. Vet inte om det är en udda sak men kommer inte på något annat tyvärr!

Vad är ditt drömjobb?
Svar: Nu när jag blir klar som undersköterska och har testat på både äldrevården och psykiatrin är min dröm att jobba på förlossningen. När någon ska förlösas är det alltid en barnmorska och en undersköterska som har hand om personen, så det hade jag verkligen velat göra. Kan tänka mig att det är så himla lärorikt men även tufft!

Gillar

Kommentarer

linneassofie
linneassofie,
Yay så roligt inlägg att läsa! Alltså älskar blusen på dig, så galet snygg hjärtat! Saknar dig <3
nouw.com/linneassofie
linndossing
linndossing,
Tack fina!! Du är så himla snäll alltså waaaah <3 Saknar dig massor!! <3
nouw.com/linndossing
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Vilka vackra bilder! 💗
nouw.com/susannajungblom
linndossing
linndossing,
Tusen tusen tack! 💕
nouw.com/linndossing