LINN DÖSSING

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN PT. 1

1. Vad kan du absolut inte leva utan? 😘 (haha förutom familj och typ mobilen då 🙈)
Svar: Pepsi Max/Cola Zero och min dator. Jag dricker det varje dag och är sjukt beroende haha. Det var rea på flak nyligen så just nu har jag 50 Pepsi Max burkar och 90 Cola Zero burkar här hemma. Dock kommer dom vara länge men som ni märker är det inget jag hade tänkt sluta med haha.

2. Skulle vilja veta vilken din absoluta favorit produkt är om du fick välja en?
Svar: Min nattcream från Nivea! Det är en för torr hy och den gör mig verkligen så himla återfuktad! Precis vad jag behöver, framförallt på vintern! Ni hittar den här.

3. Undrar i sånna fall hur allt känns nu med att bo själv?? Största fördelen som du upplever och största nackdelen (om det finns någon)
Svar: Det känns helt magiskt! Fördelarna är att jag kan ha det precis som jag vill, ingen kommer med kommentarer eller vill ha något annat haha, utan jag kan välja precis allt. Nackdelen är såklart att inte bo med familjen, även om jag älskar att bo själv känns det fortfarande konstigt att inte bo med dom!

4. När kommer du till Dalarna, när kommer du till Dalarna och när kommer du till Dalarna??
Svar: Så fort denna Corona-skiten är över lovar jag att knacka på din dörr snarast möjligast. Älskar dalarna och dig så så fort jag kan.

5. Vad är det bästa med att blogga?
Svar: Det bästa med att blogga på just nouw är gemenskapen och vännerna man skaffat genom bloggen. Men över lag är det att få utrycka sig i ord och bilder och få fina kommentarer om det, det betyder verkligen så himla mycket för mig.

6. Sämsta med att blogga?

Svar: När det krånglar eftersom jag är den mest otekniska människan som finns ungefär haha. Även när man är inne i en dålig period och verkligen inte kommer på några bra inlägg, men fortfarande leverera. Då är det svårt!

7. Favorit middag?
Svar: Halloumisalladen jag och Linnea gjorde när hon var här, har gjort den så många gånger efter det och den är verkligen lika god varje gång. Ni hittar receptet här om ni är sugna på att testa den!

8. Om du fick ändra en sak i ditt liv vad skulle det vara?
Svar: Det är verkligen positivt när man inte kommer på något självklart svar till denna frågan. Men det skulle i så fall vara att jag fick hjälp med min ångest tidigare så jag kunde vetat hur jag skulle hantera den och få redskap, det är det enda jag kommer på!

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Vad spännande att få läsa dina svar!! 😍 Hallomisallad lät gott!
nouw.com/beattriicee
linndossing
linndossing,
Tack! Jaaa testa, helt magisk 😍
nouw.com/linndossing
artibus
artibus,
Fantastiskt roligt att läsa gumman!!! Du är så välkomen hit ska du veta <3
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Tack hjärtat!!! Längtar <3
nouw.com/linndossing