LINN DÖSSING

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN PT. 1

Vad/vem fick dig att börja blogga? Bra fråga haha! Har bloggat i såå många år och jag tror jag startade för nästan varje person bloggade och jag ville också testa på haha. Men denna bloggen startade jag för att jag saknade att ha någonstans där jag kunde skriva av mig och använda alla 1000 bilder jag tar haha!

Vad avgör att du ska tycka om en blogg? Bra bilder är det första jag tittar på! Men blandat material och inte superlånga inlägg varje dag. Ibland är det intressant att läsa långa inlägg men har man det varje dag orkar jag tyvärr inte läsa och då tröttnar jag. Men att ha bilder framförallt, men sedan att dem håller bra kvalitet är också viktigt för mig!

Var ser du dig själv om 10 år? Oj.. I ett hus med någon jag tycker om, jag jobbar som kriminolog och alla mina nära och kära mår bra. Jag tror faktiskt jag har flyttat tillbaka till Kristianstad igen då jag har alla mina nära här efter att ha testat att bo på lite olika ställen! Men jag ser absolut mig själv som kriminolog.

Vad gör dig glad? Mina vänner och min familj. Jag umgås mer än gärna med folk hela tiden och det bästa jag vet är släktträffar så jag får mysa med alla samtidigt, det gör mig nog gladast i världen. Komplimanger gör också mig otroligt glad, och när folk kommenterar sånt man själv inte tror andra ser, t.ex när mamma sa "Jag märker verkligen att du trivs med livet just nu, du ser så lycklig ut", det gör mig glad att andra ser det.

Vill du ha barn? I så fall hur många? Ändrar mig hela tiden här. Jag älskar bebisar och det är så jäkla mysigt. Men kan samtidigt inte se att jag själv vill ha barn, samtidigt som jag kan se mig själv som mamma och gravid haha, förstår ni? Men i framtiden kommer jag säkert vilja ha det och då vill jag nog ha 2 st, känns som ett lagom antal!

Ååååh det där hårbandet! Vart är det ifrån? Hårbandet jag hade på mig på bilden i det inlägg är från Gina Tricot! Har det i flera färger, så fint!

Har du din naturliga hårfärg eller färgar du? Jag har färgat sen jag var typ 14-15 år, men just nu har jag en färg som är så lik min egen som det går så just nu är det ungefär min naturliga! Brukar dock färga det mörkbrunt på vinter för jag trivs så bra i det, men mitt hår växer som ogräs så det är så jobbigt med utväxt haha..

Det var allt jag tänkte svara på denna gången! Resterande svar kommer snart. Hoppas ni har en fin dag vänner <3

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Alltid lika roligt att läsa👌🏼 Det blir du som tar över efter GW som krimolog👍🏼 Ha en fin dag,kram🎄
nouw.com/juliavnmelin
linndossing
linndossing,
Så roligt att höra! Det är planen 😉 Tack desamma fina! <3
nouw.com/linndossing
elloteket
elloteket,
Åh så spännande med kriminolog!
nouw.com/elloteket
linndossing
linndossing,
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh så himla roligt att läsa, jag tror minsann att du kommer bli en grym kriminolog!! <3 Kram finaste!
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Men åh tack fina! Blir så peppad av att fortsätta <3
nouw.com/linndossing
malinkirstine
malinkirstine,
Så kul att läsa dina svar! Bästa du! Kram
nouw.com/malinkirstine
linndossing
linndossing,
Tack fina vännen <3
nouw.com/linndossing
linneassofie
linneassofie,
Så himla roligt att läsa! Massa kramar <3
nouw.com/linneassofie
linndossing
linndossing,
Så glad jag blir! Kramar <3
nouw.com/linndossing