LINN DÖSSING

SVAR PÅ FRÅGESTUND PT. 1

Tack för alla helt fantastiska frågor. Älskar era djupa frågor som får en att fundera, det känns fint! Hoppas ni får svar på det ni ville och är det något mer ni undrar så är det bara att lämna en kommentar!

Vilka är dina förebilder?
I livet är min största inspiration mamma, alla dagar i veckan. Men om vi pratar med offentliga personer så är det Andrea Hedenstedt, Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti. Tycker dom är så jäkla äkta och viktiga.

Vad gör dig mest lycklig/arg?
Mest lycklig är när jag får umgås med människor som ligger mig varm om hjärtat, eller om något bra händer dom. Det som gör mig mest arg är rasister, nasister, anti-feminister och alla idioter kan vi väl sammanfatta dom som.

Vad är din bästa frukost?
Kvarg/ turkisk yoghurt, liiite honung, apelsin och valnötter. Helt ärligt så längtar jag varje kväll för att det ska bli morgon så jag kan få äta frukost. Förr hatade jag frukost men nu längtar jag, mmm vad gott!!!

Vad gör du helst när du är ledig?
Umgås med nära och kära, shoppa eller städa lägenheten. Jag vet jag är knäpp, men jag ÄLSKAR verkligen att städa lägenheten för den är så fin när den är städad, så satisfying att se.

Vilken är den vanligaste missuppfattningen om dig?
Tyckte denna frågan var otroligt svår så frågade Moa, hennes svar blev ”att du är blyg, men egentligen hatar du bara människor” ehm ja ungefär. Haha skämt och sido. Men jag kan absolut uppfattas som blyg i början för jag vill skanna av människor och få en uppfattning innan jag börjar prata en massa, men egentligen är jag inte blyg för mig är det svårt att få tyst på när jag väl börjar prata haha.

Vad skulle du vilja jobba med om du fick drömma helt fritt?
Obduktionsläkare. Kort och gott, alltid tyckt det är intressant och fascinerande.

Vad inspirerar dig?
Folk som vågar gå sin egen väg och skiter i normen. Folk som jobbar hårt för att nå sina drömmar, tycker det är så fint att se kämparglöden. Sen såklart människor som haft det svårt med t.ex. sjukdom tar sig tillbaka och blir friska, så jäkla mycket cred till er.

Vilket är ditt safecard när du är ute på café och har beslutsångest?
Beror på var men antingen chokladboll med pärlsocker eller kladdkaka med grädde, mmm <3

Del 2 kommer om några dagar.

Gillar

Kommentarer

feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Så kul att få ta del av! Är exakt likadan med att uppfattas som blyg till en början men sedan inte kunna sluta prata när man väl kommer igång 😂
nouw.com/feliciaidachristina
linneahedberg
linneahedberg,
Åh va kul att få ta del av dina svar. Älskar att komma in här och bara inspireras av dig ♡ Stor kram
nouw.com/linneahedberg
Hilma
Hilma,
ÄÄÄLSKAR svaren! Så kul att få läsa och veta lite mer om dig vännen, du är så himla underbar! ❤️ KRAM!
nouw.com/hilma
celinelundqvists
celinelundqvists,
"Att du är blyg men egentligen hatar du bara människor" hahaha det är jag!
nouw.com/celinelundqvists
shazi
shazi,
så vackra bilder fina du
nouw.com/shazi
Netti Starby,
Vad kul att läsa alla svaren och min mamma är också min förebild <3 Kramis
starbys.se
carroat
carroat,
Vilka härliga frågor och svar 😍
nouw.com/carroat
beattriicee
beattriicee,
Så kul att få läsa dina svar ifrån frågestuden! Tycker det är helt underbart att du älskar att städa, perfekt att det alltid är rent och fint då! 😍
nouw.com/beattriicee
Matildaberlin
Matildaberlin,
Om jag tyckte att du var en fantastiskt människa innan så är det inget efter det här! Du är verkligen OTROLIG hjärtat!! Stor puss <3
nouw.com/matildaberlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fianste du! Åh som jag har längtat till att detta inlägg skulle släppas! Det är fantastiskt kul att få lära känna dig mer på detta sätt ska du veta. Åh vilket grymt frukosttips du bjöd på, den ska jag prova genast! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr