LINN DÖSSING

SVAR PÅ FRÅGESTUND

Tusen tack för kommentarerna på mitt senaste inlägg, känns så himla skönt att så många känner igen sig och att jag inte är ensam. Vi får kämpa på tillsammans, det vet jag att vi fixar!

Vad är du mest stolt över att ha åstakommit?
Svar: Så himla svår fråga. Måste nog säga att jag fick förlängt på jobbet förra sommaren. Det betyder att dom tyckte jag gjorde ett bra jobb och att jag fungerade i gruppen. Efter 1,5 månad vill dom förlänga mig och det gör mig så glad att jag hann visa mina rätta sidor på så kort tid!

Om du hade en miljon att spendera på dig själv vad skulle du göra då?
Svar: Spendera är så himla svårt, för jag hade velat spara väldigt mycket av det. Hade velat köpa en lägenhet men trivs så himla bra där jag bor nu och det är ju hyres och går inte att köpa. Men hade betalat av min bil och rest i några månader och verkligen lyxat till det.

Vad gör du helst en ledig dag?
Svar: Umgås med mina vänner eller min familj. Går ut och äter och avslutar kvällen i soffan till en bra film. Sen jag började jobba 100% har jag verkligen uppskattat att ta det lugnt under mina lediga dagar så det hade jag absolut gjort!

Vad, vem eller vilka är dina största inspirationskällor?
Svar: Maja Nilsson Lindelöf är en av mina inspirationskällor för jag tycker hon är så grym och driven som gång på gång levererar framgång, så inom karriär är hon min inspiration. Men i livet och nära mig är mamma min inspirationskälla, om jag blir mamma en dag vill jag vara precis som mamma, hon är den absolut bästa mamman jag hade kunnat önska mig.

Har du någon resa planerad framöver?
Svar: Sitter just nu på tåget till Stockholm så ja! Men när jag kommer hem därifrån har jag inga resor planerade! Jag hoppas att nästa resa jag bokar blir till Oslo, men vi får se när
det blir. Hade gärna åkt dit senast igår.

Vad tror du folk lägger märke till hos dig allra först? 🥰
Svar: Mitt glada humör tror jag, och att jag bryr mig så mycket om människor. Svårt att säga själv då man inte har en aning men jag tror och hoppas att det är det folk lägger märke till, och inte att det är något negativt haha.

Om du hade blivit sponsrad av valfritt varumärke, vilka hade du valt?
Svar: Vill nog säga H&M eftersom jag handlar väldigt mycket av mina kläder och accessoarer där! Halva min garderob är nog H&M så att bli sponsrad av dom hade varit en dröm!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Jag sitter verkligen med ett sånt stort leende på läpparna Linn, att din mamma är en sån stor inspirationskälla är helt underbart! Så otroligt fint och hon ska vara så otroligt stolt över dig som har en så underbar dotter! Kram i massor till dig <3
nouw.com/emmaengstrom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Det är så sjukt roligt att lära känna dig mer! Har längtat så mycket efter dina svar kan jag säga! Håller verkligen tummarna att resan dit blir av snart. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Hilma
Hilma,
Åh vilka roliga och bra svar vännen! Jag tror också att man lägger väl märke till hur omtänksam du är och hur mycket kärlek du skänker till andra ❤️❤️ Puss fina du!
nouw.com/hilma
Amanda (Swedish Passport),
Åh så kul att få läsa dina svar, hoppas du får det fantastiskt i Stockholm! 😊
swedishpassport.com
happyM
happyM,
Åh så kul att få läsa dina svar ❤️ Jag har ju inte haft möjligheten att träffa dig i verkligheten än (men längtar sönder tills vi kan göra det) men trots det så har jag verkligen fått det intrycket av dig som du själv beskriver, det känns som att du bryr dig oooootroligt mycket om dem i din närhet och jag tycker verkligen du är en FANSTASTISK tjej ❤️❤️ Kram
nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,
Så kul att läsa dina svar på frågorna!! 🥰 Mysigt att åka till Oslo om det blir av!
nouw.com/beattriicee
hilmak
hilmak,
Roligt att läsa dina svar! 😍 Kul med Stockholm! Hade också mer än gärna varit sponsrad av H&M 😂 Kram!! <3
nouw.com/hilmak
Rikkekristiansen
Rikkekristiansen,
Så roligt å lese dine svar, håper du får det bra i Stockholm! 💕
nouw.com/rikkekristiansen
artibus
artibus,
Mysiga frågor gumman, nått jag verkligen minns första gången jag såg dig var verkligen ditt glada humör!!! När det stod; inga mer resor planerade började jag tänka på eventet 😭❤️
nouw.com/artibus
ArielC
ArielC,
Så koselig med spørsmålsrunde! Er alltid interessant å lese svarene 😍
nouw.com/arielc