LINN DÖSSING

STUDENT 2020

Hej fina ni! Och förlåt för min frånvaro i helgen, men jag kände verkligen bara för att umgås med min familj och bara vara när jag hade dom på besök. Såklart tog jag massa bilder ändå så tänkte att ni skulle få ta del av dom nu efteråt!

I fredags var det dags för min kusin och vår familjekompis att ta studenten. Som vi alla vet blev det ju inte som vanligt i år men det blev ändå fint tycker jag. Vi var allihopa hemma hos min kusin när han kom hem så han hade ett litet utspring för oss också, man får göra det bästa av situationen!

Jag fick låna en jättefin klänning av mamma, kände mig så somrig och fin i den! När vi alla hade minglat och druckit välkomstdrink satte vi oss till bords för att äta lite mat. Fasen vad gott det var med potatissallad och qournfilé och vattenmelonsallad, mmmm!!! Efter någon timme var det dags för oss att bege oss till nästa student.

Vi åkte hem om lite snabbt för att byta om och hämta Totte. Vi satt ute i tält hela kvällen på den andra studenten så därför kändes det smartast att ha lite varmare kläder, självklart åkte favoritblusen på då! När vi kom till nästa student var det dags för fika och sen var vi kvar där till 23 och bara snackade och mös. Vid 23 var den här pensionären helt död så då var det dags att åka hem och sova efter en jättemysig dag.

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh snacka om drömigt alltså! Du är så himla fin i din outift 😊
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Åhhh ser ju hur underbart ut som helst ❤️❤️ Kram
nouw.com/happym