LINN DÖSSING

SÖNDAGSLISTA 2.0

VEM ÄR JAG:

VID MATBORDET?
Personen som pratar om livet och dagen. Vid matbordet/under middagen diskuterar vi oftast saker i min familj. Om det är något vi vill diskutera eller så berättar vi om hur dagen varit typ, så jag är den som pratar på samtidigt som jag äter. Dock har jag tänkt på att jag och mamma ALLTID sitter kvar sist haha, troligtvis vi som pratar mest haha!

PÅ NATTKLUBBEN?
Personen som är lite överallt. Jag gillar att dansa en stund, sen gå ut och ta luft sen dansa lite till. Oftast träffar man ju gamla vänner och då kan jag absolut sitta ner vid ett bord en lång stund och bara snacka. Jag tycker det är svinkul att dansa men blir lätt varm och då vill jag ut och ta luft, men sen går jag gärna in och dansar igen!

PÅ STRANDEN?
Hm.. Är nog den som badar mest. Tycker det är skönt att sola om jag har en bok att läsa eller lyssna på, jag kan inte bara ligga rakt upp och ner i flera timmar som andra kan haha.. Sägs ju att man får lika mycket färg i vattnet så jag ligger mycket hellre där i flera timmar!

PÅ EFTERFEST?
Tror jag varit på efterfest en gång i livet?! När krogen stänger är jag rätt så klar och vill hem så skulle jag väl hamna på en efterfest sitter jag nog mest och halvsover och äter chips haha. Om jag inte fortfarande är fett taggad och verkligen vill på efterfest, då är jag troligtvis den som fortsätter dansa och ha sig.

I KLÄDBUTIKER?
Personen som kollar in rean eller kollar in precis det jag vet att jag vill ha haha.. Kan gå och strosa länge och bara kolla rundor, men går alltid och kollar på rean först haha, är man snål eller ekonomisk då? ;)

HEMMA HOS ANDRA?
Beror helt på var jag är. Men beter mig väl som hemma bortsett från att jag går runt naken och tar vad jag vill i kylskåpet haha, skämt och sido! Jag beter mig som vettigt folk gör, frågar om lov innan jag tar något och beter mig som jag vill att folk ska bete sig hemma hos mig.

PÅ FLYGPLANET?
Förr var jag personen som satt och grät och hyperventilerade, personen som flygvärdinnan hade extra koll på. Nu är jag väl den personen som sitter på sin plats, lyssnar på musik och kollar ut genom fönstret. Går på toa väldigt sällan vilket jag är glad för eftersom jag nästan alltid sitter innerst, finns inget värre än när folk går på toa stup i kvarten och sitter längst in.. Välj gärna platsen längst ut då om du kan haha!

HEMMA EN CHILL DAG?
Då tar jag gärna en sovmorgon, äter en god brakarfrukost och kollar på någon bra film/serie resten av dagen. Kanske pluggar eller fixar med bloggen med om jag behöver. Men ligger gärna i sängen med en godispåse största delen av dagen, det är en riktig chill dag för mig.

I ETT FÖRHÅLLANDE?
Aldrig varit i ett förhållande så jättesvårt att svara på. Men tror jag är personen som är galet kärleksfull och berättar för min partner hela tiden hur mycket jag tycker om hen, men kan nog bli lite svartsjuk också tyvärr, men något jag kommer försöka jobba bort i så fall!

PÅ MORGONEN/KVÄLLEN?
På morgonen är jag galet trött. Men när jag väl vaknar till liv försöker jag tänka positivt och göra dagen till den bästa, även om jag kanske har något tråkigt inplanerat! Min tankeverkstad på morgonen är det som styr hela min dag så försöker verkligen starta dagen med positiva tankar!

På kvällen är jag taggad, pepp på livet och helt över skyarna! Det är på kvällen jag lever haha. Beroende på vad jag gjort på dagen kan jag självklart vara helt slut och bara vill sova men oftast är det på kvällen jag får dom bästa idéerna, kommer på allt jag behöver göra osv, men det funkar!

Tack för lånet av lista fina @johannastromqvist

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åh älskar listan!! Blev verkligen inspirerad till att försöka tänka positivt direkt på morgonen nu, försöker men blir lätt att man missar den punkten :'D KRAM
nouw.com/emmaengstrom
linndossing
linndossing,
Det är så viktigt!! Har lärt mig det på senare och dagen blir SÅ mycket bättre verkligen! Kramar <3
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh så roligt att även du fyllde i denna lista, visst är den rolig!! <3 Kram till dig och fin söndagskväll vännen!
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Ja verkligen! Tack för lånet fina. Kram och hoppas du har en fin dag <3
nouw.com/linndossing
Beatrice Jakobsson Fotograf,
Shit vilket roligt och underbart inlägg!! 😊 Extremt kul!
beattriicee.se
linndossing
linndossing,
Men så roligt att höra!! Tack snälla <3
nouw.com/linndossing
Dixi Wonderland,
Kul att läsa 😃
dixiwonderland.com/
linndossing
linndossing,
Kul att höra!
nouw.com/linndossing
carroat
carroat,
Vilken härlig lista och kul att läsa 😍
nouw.com/carroat
linndossing
linndossing,
Visst är den! Tack snälla <3
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Haha du är sååå himla härlig! Relaterar verkligen till vår typ av efterfests människa 😃 ❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Haha så glad jag blir, tillbaka till dig vännen! Haha skönt att inte vara ensam 😉 Kram
nouw.com/linndossing
johnssons
johnssons,
Kul läsning!<3
nouw.com/johnssons
linndossing
linndossing,
Så roligt! <3
nouw.com/linndossing
celinelundqvists
celinelundqvists,
Haha känner igen mig på efterfesten där, var på en igår och jag var precis så som du beskriver det, otroligt seg. Satt på en byrå större delen av kvällen och halvsov!
nouw.com/celinelundqvists
linndossing
linndossing,
Hahaha vilket samanträffande!! Visst är det så, man vill bara hem och sova haha!
nouw.com/linndossing
Therese,
Vilken härlig lista!
www.theresemolander.se
linndossing
linndossing,
Tack snälla!
nouw.com/linndossing
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Vilket underbart inlägg,härlig lists och sååå rolig att läsa,kram🥰
nouw.com/juliavnmelin
linndossing
linndossing,
Men tack snälla för dina fina ord! Kram
nouw.com/linndossing