LINN DÖSSING

SOMMARLISTAN

Lista lånad av fina @matildaberlin

Från Berlin sommaren 2018

3 saker du vill göra i sommar?
- Äta extrema mängder med jordgubbar för om det är något jag saknat så är det verkligen det!! Mumma!!
- Umgås massor med familj och vänner och ta vara på den speciella sommaren vi kommer få i år.
- Ha hur många kvällar på balkongen som helst, bara lyssna på musik, snacka och dricka bubbel, herregud vad underbart!!

3 saker du INTE vill göra i sommar?
- Säger som Matilda här: Bränna mig. Den kan vi dock redan checka av för det har jag gjort två gånger i år haha.. Men vi hoppas det stannar där!
- Få mängder med myggbett som jag alltid får.
- Svettas så extremt som man gjorde 2018, jag hoppas vi får en sommar med lagom värme.

Stranden eller poolen?
Stranden för där fläktar det betydligt mer, dock farligt för då märker man inte lika lätt att man bränner sig. Men poolen om vi snackar bad för jag har lite svårt för havet haha, men stranden tar priset pga blåsten!

Vad ska du läsa i sommar?
Kurslitteratur... Så fort jag avslutar mina kurser den 3 juli börjar två nya så det är bara att fortsätta! Men jag hoppas också jag ska läsa några böcker när jag ligger och solar.

Från sommaren 2019

Vad grillar du helst?
Halloumi om vi snackar mat och
marshmallows om vi snackar efterrätt!

Sommarregn, ja eller nej?
100% ja så länge man inte har storslagna planer. Jag älskar regn om det inte vore för att mitt hår blir ett fågelbo så fort det är lite fuktigt haha. Men annars ja, det är så himla mysigt!!

Sommarjobb - ångest eller glädje?
Nu sommarjobbar jag inte längre men jag har både haft ångest och glädje. Men förra sommaren (även där jag är kvar nu) har det endast varit glädje. Är så glad att jag fick chansen till det sommarjobbet och även fick vara kvar efteråt. Jag hoppas det är här jag stannar några år framöver!

Favoritdoft på sommaren?
Det finns många. Doften av regn är nog favoriten ändå, men tätt efter ligger grillning och jordgubbar!

Från sommaren 2019

Vad kommer du lägga mest pengar på?
Det lär ju bli bubbel och mat. Även kläder för jag är inne i en period där jag vill fylla min garderob med gulliga toppar och klänningar. Men jag ser framemot kvällar på balkongen med bubbel och ostar, så det lät pengarna gå till i sommar.

Bästa sommarplagget?
En gullig blommig klänning som jag känner mig just nu, åh så fint och somrigt det är! Men allt där man är barbent är ju underbart. Men favoriten är alla olika sorters klänningar!

Vad vill du säga till ditt sommar-jag?
Skit i allt och lev. Skit i "bikinikroppen", ta på en bikini och sola, skit i resten. Lev nu och spendera pengar, annars kommer du ångra dig.

Vad oroar du dig för?
Att jag som vanligt inte lever i nuet och helt plötsligt är vi i september igen. Jag har blivit mycket bättre på att leva i nuet så vi hoppas att det håller sig så! Tiden kommer gå lika fort oavsett så det är bara njuta medans man kan.

Ska du göra något oväntat i sommar?
Ingenting jag har planerat men kommer jag på något så ska jag genomföra det. Jag kommer jobba större delen av sommaren så kommer nog inte komma på så mycket men vi får se!

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Kul att läsa! Var är det du sommarjobbar? Kul att du trivs så bra 😊. Kram!
nouw.com/marietheresel
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh jag som önskar en repeat på sommar 2018 med den värmen :> du vet att jag älskar det haha! Ditt sommar-jag är lätt det bästa jag hört, SÅ sant!! ❤️ Jag hoppas du kommer få en alldeles för bra sommar med massa härligheter och mys mitt hjärta! Kram ❤️
nouw.com/emmaengstrom
Hilma
Hilma,
Åh vilken härlig lista vännen! Äääälskar att sommaren faktiskt är på g nu! 😍☀️ PUSS
nouw.com/hilma
happyM
happyM,
Åhhh så underbart inlägg och alltså sakerna du vill göra i sommar, jag hänger på alla av dem!!! Igår käkade jag upp ett och ett halvt paket jordgubbar själv haha och ville ändå ha mer efter det ❤️ Hoppas du har en underbar kväll min fina vän ❤️ Stor kram
nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Åh ja vad roligt att du också fyller i denna lista, den är så härlig! Haha det är något jag med kommer käka massor av i sommar och vattenmelon. Det finns ju inget godare att äta på sommaren än det! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
beattriicee
beattriicee,
Jag älskar verkligen listor och så kul att få se dina svar också!! 😍 Hopps verkligen sommaren blir bra!
nouw.com/beattriicee
hilmak
hilmak,
Härlig lista! Sommaren är verkligen magisk 😍 Håller helt med om att dofternas sommaren är något så speciellt! Och blommiga klänningar är livets plagg haha. Så fint och somrigt❤️ Kram!
nouw.com/hilmak
carroat
carroat,
Låter som du ska ha en underbar sommar!!! ❤️
nouw.com/carroat