LINN DÖSSING

SOMMARKVÄLLAR

Vilken kväll jag har alltså! Igår fick jag en spontan idé att sätta oss på en uteservering och äta och dricka gott. Jag frågade Emelie & Moa och dom va direkt på så vi bestämde att vi skulle ses vid 18 i stan. Så just nu sitter vi på en uteservering med en drink och ett varsitt glas cava. Känner mest: får man ha det såhär bra? Som jag njuter.

Imorgon åker jag, pappa & syster på campingsemester. Vi åker iväg med husbilen torsdag-söndag. Ska bli så himla mysigt att umgås med dom i några dagar <3

Gillar

Kommentarer

Lia
,
Har du någon ätstörning eller varför är du så stor? Inget hat. Är själv stor och har svårt att kontrollera hungerskänslor och har nyss fått diagnosen hetsätningsstörning.
linndossing
linndossing,
Ursäkta mig men sådär skriver man inte till en människa. "Inget hat", om du måste skriva det förstår du nog själv att det inte är en så smart kommentar. Oavsett om jag hade haft en ätstörning eller inte är det min grej att gå ut med, det frågar man absolut inte en främling. Gör om och gör rätt.
nouw.com/linndossing
artibus
artibus,
Håller med Linn, gör om gör rätt
nouw.com/artibus
hilmak
hilmak,
Men gud vad chockad jag är av kommentaren ovan. Håller helt med dig Linn❤️ Men så fina bilder på dig, och det ser så himla mysigt ut!! 😍 KRAM!!!
nouw.com/hilmak
linndossing
linndossing,
Det blev vi allihopa, så idiotskt! Tusen tack vännen! Vi hade jättemysigt ❤️
nouw.com/linndossing
artibus
artibus,
Kommentaren, den svider i mina ögon. USCH! Gör om gör rätt. Tillbaka till inlägget du la upp, hur mysigt ser inte de ut att vara? Hade bjudit in mig själv direkt på lite drinkar! <3
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Ellerhur!! Men vi hade jättemysigt, vill ha med dig alltid <3
nouw.com/linndossing