LINN DÖSSING

Sociologi - klass, kön & etnicitet

Nu är det 18 månader ganska exakt sen jag tog studenten. Jag har hunnit med något ofantligt mycket på dessa månaderna men nu är jag redo att sätta mig i skolbänken igen.

Den 3 september börjar jag plugga kursen Sociologi - klass, kön & etnicitet på Lunds universitet. När man ansökte till högskolan i våras bodde jag ju fortfarande i Norge, och därför sökte jag bara kurser på distans. När jag bestämde mig för att flytta hem fick jag söka dom kurserna som var öppna för sen anmälan. Förra veckan fick jag reda på att jag kommit in på min drömkurs och tackade ja direkt! Denna kursen varar "bara" mellan 3 september 2018 - 20 januari 2019, men jag är glad att den inte är längre för detta är något jag vill testa på innan jag bestämmer mig för att plugga ännu längre.

Känner jag mig själv rätt kommer jag trivas som fisken i vattnet med att plugga på universitet, men också med just denna utbildningen då det är något jag verkligen brinner för. Min dröm är att jobba inom kriminologi, fast att jobba med forskning och statistik.

Är ni fler som ska plugga/har pluggat denna kursen. Vad tycker ni?

Gillar

Kommentarer

Dixi Wonderland,
Va roligt att du kom in 😃
dixiwonderland.com/
Julia Svensson,
Åh vad kul!!
juliasvenssons.se
vilmanordstrom
vilmanordstrom,
gud vad roligt att du kom in Linn! Lycka till <3 <3 <3
nouw.com/vilmanordstrom