LINN DÖSSING

Snapshots från sittningen

Bilder från min första sittning som ägde rum i fredags.

Förlåt för att jag lös med min frånvaro igår haha, men jag tog bara det lugnt hela dagen och på kvällen kom min kusin och sov här, och då ville jag självklart spendera all tid med henne. Vi kollade på bron och mös hela kvällen, det behövde verkligen jag!

Men i fredags var jag på min första sittning som ni ser på alla bilder här ovanför, det var verkligen roligt. Det var en såkallad finsittning så jag försökte göra mig så fin som möjligt i alla fall. Det började med lite mingel vid 17 och sen fick vi gå in och sätta oss vid 18, det började med en välkomstsång innan vi högg in. Maten var väldigt god och hela sittningen var ​så ​mysig, man fick lära känna massa människor och alla var lika taggade på vad kvällen hade att erbjuda. När middagen var slut var det fest och 01.08 gick mitt tåg hem till Kristianstad (skulle sovit hos Ellen men det gick ett tåg så jag passade på att åka hem). Väl hemma runt 3 somnade jag gott! 

Har ni haft en fin helg? Idag har jag fortsatt mysa med min kusin som sov här från igår, vi har bara fortsatt kolla på bron haha, så nu har vi bara 1 säsong kvar. Sen hon åkte hem har jag bara pluggat och kommer fortsätta göra det hela kvällen! 

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Önskar att vi hade sittningar på universiteten här! Det verkar ju så kul!
nouw.com/celinelundqvists
carroat
carroat,
Åh vad roligt! 😊
nouw.com/carroat
Linnéa,
Så fina & goda bilder <3 Kram ,
linnealiebig.blogg.se
Linnéa,
Hihi, men tack tack du :p kram
linnealiebig.blogg.se
wilmamelin
wilmamelin,
SÅ fina bilder!!
nouw.com/wilmamelin
Sandrachorsell
Sandrachorsell,
Så fina bilder det verkar ha varit riktigt lyckat 😃
nouw.com/sandrachorsell
enna,