LINN DÖSSING

SNAPMEMORIES PT. 4

Eftersom jag vet att ni älskar mina inlägg där jag låter er komma in i mina snapmemories tänkte jag fortsätta med det. Älskar själv att skriva dessa inläggen så ingenting kan ju gå fel! Enjoy.

Jag gick på utbildning inför sommarjobbet. Dock var den ganska långtråkig då jag gått den 3 gånger innan haha, man måste tydligen gå om den varje år... // Mamma hade fått en gipssko och kämpade på!

Jag har ätit extremt mycket jordgubbar, och hade fasen kunnat äta minst lika mycket till. // Skatteåterbäringen från Norge trillade in och pengarna gjordes om till svenska, vilket betyder att jag fick mer än jag tänkt mig!

Jag tyckte tydligen att det var en bra idé att ta selfies i väntan på bussen efter en utekväll? Fråga inte varför // Mamma och jag körde ner till Åhus och skulle köpa glass, det var vi inte ensamma om kan jag lova.

Vi fick vår glass tillslut och det var galet gott. Första Åhusglassen är lika god varje sommar, man har suktat hela vintern! // När jag var nere hos pappa och Sofie var vi på hundrastgården med fisarna, och här håller Sofie i godis, vilket ni kanske ser på dom ;)

Såhär går det för lilla Linn när hon inte sover tillräckligt. Helt borta är jag // En kväll var jag galet sugen på morötter, gurka och dippa! Så det fixade jag.

​Jag hade precis fått mail om att jag kom in på min utbildning och ville skrika av lycka. // Det var festival i stan och jag invigde min jeansjacka, bättre bilder kommer I promise! 

Gillar

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Så herlige snaps! Liker slike innlegg hvor snapper blir samlet, både å se andres, og lage selv! 😁
nouw.com/arielc
linndossing
linndossing,
Åja visst är det så! Älskar att se andras också <3 Kram
nouw.com/linndossing
malinkirstine
malinkirstine,
Men åh sista bilden från min säng <3 Så stolt!!!! Kram
nouw.com/malinkirstine
linndossing
linndossing,
Men åh ja!!! Tusen tack vännen, blir så glad ❤️❤️ Kram
nouw.com/linndossing