LINN DÖSSING

Skellefteå, I’m coming 4 ya

Äntligen är biljetterna bokade!

När jag bodde i Oslo i våras träffade jag ca världens bästa människa, Maja. Vi träffades första gången på en förfest (Maja hade skrivit till mig några dagar innan att hon skulle flytta så vi bokade in en fest) och vi klickade verkligen direkt. Jag umgicks med henne ofta och vi hade myskvällar, sleepovers och när man mådde dåligt var det bara att ta trikken till Maja för då fanns hon alltid där med massa peppande ord. Vi är så himla lika, vi värderar samma saker och tänker nästan alltid exakt likadant, därför var det extra skönt att ha Majas fina ord när man tappade bort sig själv lite. Maja flyttade hem i maj och jag i juni och sedan dess har jag saknat henne varje dag verkligen.. Men nu äntligen, om 3 veckor ses vi.

Jag åker tåg upp till Stockholm sen flyger jag därifrån till Skellefteå där Maja möter upp mig. Vi har inte bestämt jättemycket vi ska göra ännu men vi ska hälsa på hennes föräldrar som jag också saknar, jag ska få träffa lite av hennes vänner och sen ska hon självklart visa mig Skellefteå! Jag kommer vara där 11-14 oktober och jag ska verkligen bara lägga all min energi på Maja och ta vara på tiden vi har ihop, den är så himla värdefull.

I förrgår när vi pratade och bokade biljetterna insåg vi hur mycket vi har att berätta för varandra, hur mycket som har hänt på dessa månaderna! Då kom vi på den briljanta idéen att vi ska göra en varsin PowerPoint med vad som har hänt, ska bli så roligt att både få se Majas men också visa henne vad jag har gjort. Nu längtar jag så himla mycket.

Gillar

Kommentarer

sarah,
Louiseelinore
Louiseelinore,
Men åh va underbart att hitta en så fin vän kul att du ska hälsa på henne snart! 😃 Kram
nouw.com/louiseelinore
Nattis
Nattis,
Men åh vad toligt! <3
nouw.com/nattis
MADDISENJ.SE,
Men så fina ni är!!
maddisenj.se