LINN DÖSSING

SKAVLAN

// Pictures från http://majanilssonlindelof.com //

Såg ni skavlan ikväll? Som ni vet vid detta laget är Maja Nilsson Lindelöf min stora förebild och girlcrush, tycker hon är helt fantastisk. Har läst hennes blogg i all evighet och lyssnat på podden sen första avsnittet släpptes, så roligt att se hur mycket hon har utvecklats. Något jag tyckte var fint att se i programmet ikväll var kärleken mellan Maja och Victor, man såg hur kära de är och hur de kunde skoja med varandra, sånt tycker jag är så underbart att se.

Till sist i programmet var Liv med som berättade om hur hon som barn blev utsatt för övergrepp, så himla hemskt att höra. Det är så surrealistiskt, kan inte riktigt förstå det men det är ju en anledning till att det är viktigt att prata om. Hon har, genom en författare skrivit en bok om allt och den måste jag läsa, så jäkla viktigt att uppmärksamma och prata om.

Men ni då, brukar ni kolla på skavlan? Jag älskar det! Så roligt att få reda på mer om folk man annars "bara" ser på internet, det blir mer ärligt och mysigt med dessa sorters intervjuer! Nej hörrni, nu ska jag kolla på ett gammalt avsnitt av skavlan som jag helt glömt bort, hoppas ni har en fin helg så hörs vi imorgon! <3

  • Postad i: TIPS

Gillar

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Jeg elsker Skavlan og hun er så fantastisk smuk ❤️
nouw.com/norsketankeridanmark
linndossing
linndossing,
Visst är det så! Båda är helt fantastiska <3
nouw.com/linndossing
Pauline,
glömmer alltid bort skavlan
lillafrokenhurtig.blogg.se