LINN DÖSSING

SKAPAR MINNEN

Alltså herregud så underbart jag har det, verkligen världens lyx att få uppleva detta med så många underbara människor. Min första dag i Stockholm åkte jag ut till Mall of Scandinavia för att möta upp älskade @evelinarou . Har saknat denna människa så otroligt mycket så det var skönt att äntligen få träffa henne. Vi gick runt i butiker, tog en fika, gick runt i ännu fler butiker och avslutade sen med att käka middag ihop. När jag kom tillbaka till hotellet såg jag att jag hade gått 10 000 steg på MOS, galet hur mycket man kan gå när man shoppar haha!

Världens finaste jäkla stad. ÄLSKAR Stockholm med hela mitt hjärta. Är så glad att jag har chansen att kunna åka upp här med jämna mellanrum och träffa vänner och bara njuta av staden, åh!

Igår startade jag dagen med hotellfrukost, herregud vad gott!! Det fanns verkligen ALLT. Dock har dessa två dagarna hittills varit väldigt hektiska så idag lyckades jag sova förbi alla alarm och missa frukosten... Men men, sova behövde jag i alla fall!

Såhär såg jag ut igår när jag testade att locka håret och skulle bege mig till Lilly! Mer om gårdagen tänkte jag att ni får i nästa inlägg!

Gillar

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Haha, er litt komisk hvordan shopping faktisk blir til trening noen ganger 😂 Har selv hatt noen lange shoppingdager som resulterte i MANGE flere skritt enn vanlig 🙊 Høres som dere hadde det virkelig koselig sammen ❤ Tror nok jeg må ta meg en tur til Stockholm en gang i framtiden selv 😍
nouw.com/arielc
linndossing
linndossing,
Hahaha gud ja, man går SÅ himla mycket!! Skönt på så sätt 😍 Du får komma dit så vi kan ses! Kram
nouw.com/linndossing
celinelundqvists
celinelundqvists,
Tror inte att jag någonsin har sett något vackrare? Du i lockat hår är ju <333
nouw.com/celinelundqvists
linndossing
linndossing,
Men snääääälla vilken kommentar!!! Så glad jag blir 😭
nouw.com/linndossing