LINN DÖSSING

SENASTE TILLSKOTTET I GARDEROBEN

I samarbete med Hunkemöller

Ännu en gång har det blivit dags för ett samarbete med mitt älskade underklädesföretag, Hunkemöller! Denna gången fick jag hem ett pyjamas set i sammet och en kimono i satin, om jag använt detta varje dag sen dess? Absolut! Jag är helt kär i pyjamas setet, det är så skönt att bara dra på sig varje morgon när man vaknar, äta frukost i och bara gosa rundor innan man klär på sig för dagen!

Det jag tycker är fantastiskt skönt är att det inte är varm och det sitter som en smäck, det är inte alls tight vilket är viktigt för mig i en pyjamas! Jag älskar även att det är shorts och linne, det är sååå skönt att sova i!

Men snälla nån, kolla denna spetsen!!! Och tyget!!! Det känns som att ha på sig en dröm! Denna älskar jag att dra om mig när jag har duschat för den är perfekt sval. Jag ogillar ju morgonrockar för oftast är dom i ett väldigt varmt tyg och det är det sista jag vill när jag duschat, därför är denna helt perfekt! Och hur roligt är det inte att känna sig snygg till råga på allt?

Just nu har Hunkemöller member days vilket ger 20% på hela sortimentet, så är det någon gång ni ska passa på att shoppa så är det nu!! Happy shopping 😘

Gillar

Kommentarer

Liv,
Vilka fina, och sköna såg de ut som!
ambivertaliv.blogg.se
aliceemericsson
aliceemericsson,
Åh, sååå fint alltihop! Ser verkligen så bekvämt ut! Kram! <3
nouw.com/aliceemericsson