LINN DÖSSING

SENASTE DAGARNA I BILDER

Vill bara börja med att tacka för era fantastiska kommentarer på mitt förra inlägg. Det var väldigt fina ord och tips på inlägg, det var precis vad jag behövde. Så tusen tack!

Jag har äntligen fått hem mina produkter från jordklok som jag skrev om! Var som ett litet barn när jag öppnade det, så himla kul att spännande med massa nytt och bra. Så nu ska jag börja använda allt och om några veckor kommer jag med en recension till er!

Igår var vi som sagt ute och åt! Vi åt på en "ny" restaurang i stan, den har funnits i 1,5 år kanske men ingen av oss har ätit där än! Det var jättegott men alldeles för dyrt för så lite utbud tycker jag. Jag går hellre och äter på ett ställe där man får valuta på pengarna haha. Men testa måste man!

Efter vi var klara åkte vi hem till mig och spelade spel och bara hade en fantastiskt rolig kväll, så kul!

När jag har jobbat eller inte varit hemma hela tiden blir Missi så otroligt kelig. Hon piper tills jag lägger mig i sängen med henne och kelar. Dagar som dessa när regnet öser ner och man är trött är det guld att ha en katt som bara vill sova och kela. Är så himla glad att jag tog över henne, nu förstår jag inte vad jag gjorde innan henne. Min älskade sambo <3

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Maten såg väldigt god ut tycker jag!! Älskar din lilla misse, så underbart mysig <3
nouw.com/artibus
ArielC
ArielC,
Så mange koselige bilder fra kamerarullen din! Missi er bare såååå søt 😍
nouw.com/arielc