LINN DÖSSING

SÅNGBOKSSITTNING

Som jag lovade ska jag självklart skriva ihop ett inlägg om vår andra sittning, so here we go! Kvällen började hemma hos Sara där vi åt lite snacks och drack vin innan vi drog mot Västgöta Nation. Jag bad Ellen ta bilder på mig innan vi gick och sedan fick Andrea ta bilder på mig och Ellen, alltid roligt att ha på lager!

När vi kom dit tog vi en varsin fördrink innan vi gick in och satte oss på våra platser. Till förrätt blev det macka med skinka och mozarella, det var gott! Självklart var sångboken med eftersom det var en sångbokssittning vilket betyder att vi sjöng ofantligt mycket! Kul :)

Sången fortsatte samtidigt som huvudrätten rullade in som bestod av pasta med pesto, champinjoner och tomat. Denna huvudrätt var en dröm, saknar det redan haha! Medans vi hade paus passade Sara, jag och Andrea på att ta bilder tillsammans, är så glad att jag träffat dessa girlsen. Kloka, fina och härliga är vad dem är!

Sittningen avslutades med tiramisu och herre, hur underbart avslut! Vi dansade ut och gick på en "mellanfest" i ett lägenhetshus innan klubben öppnade. Runt 23 gick vi tillbaka till klubben och dansade massor, det är ju så otroligt härligt! Vid 01 hämtade Ellens kompis upp oss och vi körde och köpte nattamat på max innan vi körde hem till Ellen. Vi somnade runt 4 efter en helt underbar kväll, sittningar är bland det bästa jag varit med om. Att träffa nya människor, äta god mat och festa i ett och samma, wonderful! #nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh det ser verkligen helt magiskt ut min vän! <3
nouw.com/lillymihlte
aliciaklerkefors
aliciaklerkefors,
Älskar sittbingar! Låter som ni hade en toppenkväll 😍
nouw.com/aliciaklerkefors
linneassofie
linneassofie,
Åh vad fin du är vännen! Och så underbart du verkar haft det <3
nouw.com/linneassofie
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Härligt,roligt och gott. Så fin du är,kram
nouw.com/juliavnmelin
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Hilma
Hilma,
Ser jättehärligt ut! 😃
nouw.com/hilma