LINN DÖSSING

SAKER SOM GÖR MIG LYCKLIG JUST NU

Att köra bil. Jag älskar att ha musik igång, en fin vän/familjemedlem bredvid mig. Att bara skriksjunga till musiken eller ha deeptalk med personen bredvid mig. Har älskat det sen jag fick körkort och kommer nog alltid göra det.

Skogspromenader. Har på senare varit ute på ganska många skogspromenader, både för att träna men också för att bara ut och leka med Totte. Det är så fint att bara ta in lugnet och doften. Är ju så galet glad att vi har skog nära både här hemma och hos min syster. Det är verkligen guld.

Att umgås med min släkt. Som när denna bilden togs, då tog vi med oss kaffe, kakor och körde till ishallen där min kusin spelade match. När vi kom dit var massor från min släkt där och det är ju galet mysigt. Att få träffa de jag älskar mest en tisdag i livet liksom, det gör mig otroligt lycklig.

Hundar. Fan vad jag älskar dessa två varelserna alltså. Hundar är så fina djur för de ger en så otroligt mycket kärlek och gos. Känner man sig ensam så finns de alltid där och kelar med en. Vill man inte sova själv så kryper de under täcket och lägger sig så nära som möjligt, för att man ska känna närheten. Fina fina djur, helt fantastiska.

Att jag kommit in i min bananpannkaksperiod igen. Kan äta det hela tiden, så galet gott! Här har jag mango, jordgubbar, vitchoklad protinella och kokos på, wow så gott. Äter helst det med frukt, kokos och protinella/agavesirap på. Mums!

  • Postad i: TIPS

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Alltså de 3 första, allt det jag saknar med Sverige, tack för påminnelsen 😉 haha!
nouw.com/celinelundqvists
Matildaberlin
Matildaberlin,
Vet du hur glad man blir utav att bara läsa det här?? Underbart ju! Tack för att du sprider sån glädje såhär på morgonkvisten!! kram <3
nouw.com/matildaberlin