LINN DÖSSING

SAKER NI KANSKE INTE VISSTE OM MIG

Tycker dessa sorts inlägg är så intressanta att läsa, så tänkte göra ett själv! Hoppas ni tycker det är roligt.

1. Jag gick stylist på gymnasiet och är därför utbildad till det. Inget jag skryter om dock eftersom jag inte tycker jag är så duktig och det är inte mitt största intresse längre, men där lärde jag mig att sminka mig i alla fall!

2. Jag och min syster är så kallade ICSI-barn (en form av provrörsbarn) så vi är tillverkade båda två 1995, men sen låg mitt ägg "nedfryst" ett tag, jag är nämligen inte född förrän 1998. Så tekniskt sätt är jag och Sofie tvillingar, kanske därför folk tycker vi är så lika haha.

3. Jag är sämst på att kolla på film om det är inte är något jag är extremt intresserad av eller en film jag redan sett haha.. Jag är mer en serie människa och tror det beror på att man inte behöver koncentrera sig lika mycket då, men vem vet!

4. När vi ändå är inne på seriespåret - jag har svårt att fastna för en serie. Dom enda serierna jag sett klart är Gossip Girl, Prison Break, Glee och Bron haha, har ju självklart följt massa realityserie och sånt men "riktiga" serier är jag faktiskt väldigt dålig på...

5. Jag har ett extremt kontrollbehov.. Måste ha full koll på allting och gärna långt innan, samtidigt som jag ibland kan vara väldigt spontan. Det går inte riktigt ihop jag vet haha, men det är väl så jag är bara!

6. Mina bästa bästa bästa vänner är min mamma och min storasyster. Dom är dom första jag berättar något för, dom första jag frågar om tips och dom första som får veta alla mina knasiga tankar. Tror det är för allt som hänt genom livet, då har vi liksom alltid funnits där för och med varandra.

7. Jag ändrar mig hela tiden, ena dagen vill jag plugga livet ut, andra dagen vill jag bara jobba och tredje dagen vill jag flytta till ett nytt ställe och bara njuta. Antar att det är så livet är men det är så jobbigt, för när jag väl fått för mig att göra en sak vill jag gärna färdigställa det, och det går ju inte alltid tyvärr!

8. På tal om flytt, jag har alltid velat bo i Göteborg. Jag och min syster är ju tillverkade där så jag kanske bara har hemlängtan ;) SKÄMT OCH SIDO. Göteborg har alltid varit min dröm, en dag kommer jag bo där. Kanske mer snart än jag tror, vi får se var livet tar mig.

9. Jag har lätt för att lära känna nya människor. Det är bland det bästa och roligaste jag vet, en stor vänskapskrets är ju så roligt! Förfester är ju alltid ett ställe man lär känna folk på, så roligt!

10. När jag var yngre var jag största Ulrik Munther fanet och det är jag så lycklig för idag. Åkte land och rike runt för att se honom och fick extremt mycket fina vänner genom honom som jag har kontakt med än idag. Träffade t.ex Linnea och Sarah där igenom, som idag är två av mina närmsta vänner! Är så glad att jag också var med i en "fanbase". Så tack som fan för det Ulrik!

Berätta gärna något man kanske inte vet om er!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åhh Göteborg har jag verkligen velat bo i jag också!! <3 Kram finisen!
nouw.com/emmaengstrom
Therese,
Vilken härlig lista!
www.theresemolander.se
Hannas krypin,
Vad kul att få lära känna dig lite bättre! 😊
hannafialotta.blogg.se
linneassofie
linneassofie,
Älskar också sånna här inlägg! jättekul att läsa ditt 😊! <3
nouw.com/linneassofie
EmelieGasc
EmelieGasc,
Roligt att få reda på mer om dig! Kram
nouw.com/emeliegasc
Lillymihlte
Lillymihlte,
Vilket otroligt roligt inlägg vännen, så häftigt att du teknikt sett är född 1995! Även jag var ett stort Ulrik Munther fan i ung ålder, jag precis som du åkte hit och dit för att lyssna på honom! <3 Kram till dig
nouw.com/lillymihlte
Yasmine,
Superhärlig lista! Älskar att lära känna personen bakom bloggen lite extra, så superkul att mitt första inlägg här var en lista! 😊 OCh jag är typ likadan när det kommer till serier och filmer! Stor kram
www.yasmissy.blogg.se
erikaljung
erikaljung,
Men vilka spännade punkter!! Dig börjar jag följa 😍
nouw.com/erikaljung
Delila,
Åh mamma är också den jag alltid berättar allt för <3
Önskar dig en härlig tisdagskväll finis 😊
Delilicious.devote.se
Delila,
Åh mamma är också den jag alltid berättar allt för <3
Önskar dig en härlig tisdagskväll finis 😊
Delilicious.devote.se