LINN DÖSSING

SAKER JAG UPPSKATTAR EXTRA MED LÄGENHETEN

MIN WALK IN CLOSET - Jag är så himla glad över min walk in closet just för den anledningen att jag kan se alla kläder. När jag bodde hemma hade jag dom i en byrålåda och då blir det väldigt svårt att se vad man har och man glömmer det lätt! Tycker också om att ha den eftersom jag slipper ha garderober någon annan stans i lägenheten!

MINA TAKFÖNSTER - Herregud vad mörk och tråkig min lägenhet skulle varit utan takfönster! Som ni ser är fönstret under takfönstret ganska litet så det hade inte kommit in mycket ljus utan dom! Jag bor ju i en takvåning så det är guld värt! Det enda negativa är att det blir så otroligt varmt och solen står på hela tiden, men det har vi löst med plisségardiner som ni ser, blev så nöjd!

MIN BALKONG - Lägenheten känns verkligen så himla mycket större just för att jag har balkong jag kan gå ut på, så magiskt! Min balkong är 5 kvm stor så jag får plats med soffa, bord och två fåtöljer, helt perfekt för min smak. Gud som jag ska njuta många morgnar och kvällar här i sommar. Lite musik, fint sällskap och något gott att dricka, mmh!!!

  • Postad i: LIVET

Gillar

Kommentarer

aliceemericsson
aliceemericsson,
Åh, vi har också balkong och det är underbaaart, hihi! <3
nouw.com/aliceemericsson
artibus
artibus,
Åh detta fick mig att sakna vår lägenhet innan huset, vi hade balkong i sovrummet. De var som en dröm! På din balkong med ett glas vin vore också en dröm <3
nouw.com/artibus