LINN DÖSSING

SAKER JAG STÖR MIG PÅ

Tycker dessa inläggen är så himla roliga att läsa och jag har själv gjort såna inlägg och nu är det dags igen. Tror många kan känna igen sig.

Folk som avbokar i sista sekund - Det kan absolut finnas anledningar och ångest kan vara en av anledningarna. Men det är inte det jag pratar om utan när man pratat länge om något man ska hitta på, man har pratat om det under hela dagen (om man ska göra något på kvällen t.ex.) och sen en timme innan kommer du på att du inte vill/kan/orkar? Nej det ger mig verkligen rikspanik. Tror det har mycket med mitt kontrollbehov att göra också men tycker det är respektlöst att göra så.

Människor som inte håller avstånd - Detta tror jag alla kan relatera till just nu. Tycker det är respektlöst, även om jag inte är jätterädd är det självklart att jag håller avstånd till andra människor. Man kan inte bara tänka på sig själv i dessa situationer. Det finns en anledning till att det finns skyltar och märke i golvet, följ det så blir allt mycket enklare. Är det för trångt för att gå förbi väntar man, inte svårare än så.

Personer som inte kan ge cred - Om man ser något och får en idé är det jätteroligt, men att bara sno den idén rakt av utan att ge personen cred är bara pinsamt. Att få det att framstå som att du kom på idén själv är bara hemskt. Jag älskar när folk får inspiration från mig och det är helt okej att låna saker men jag tycker man ger cred i alla fall. Det ligger mycket jobb bakom så att skriva att man fick inspirationen från någon tycker jag är en självklarhet.

Folk som inte är tydliga med vad dom vill - Tycker det är så jäkla jobbigt och svårt att behöva försöka gissa sig till vad människor vill. Säg vad du vill och svårare än så är det inte. Är kanske lite dubbelmoral av mig då jag själv varit såhär när jag var yngre, men som sagt så var jag ung och dum haha. Det kan vara jättesvårt och jobbigt att säga vad man vill men det är också jobbigt att försöka dra ur folk saker.

Människor som inte fattar källkritik - Detta handlar ju mest om vita medelåldersmän på Facebook. Men ja det finns ju fler än dom faktiskt. Har du aldrig sett en sida innan, går in och läser en artikel där så kanske du ska kolla efter lite noggrannare innan du delar vidare till alla du känner. Det ska du oavsett hemsida, bara för att det står på en känd sida som Aftonbladet behöver det inte vara sant, så snälla var lite mer källkritiska.

Folk som röker - Ja generellt stör jag mig överlag på folk som röker men jag menar mest folk som är respektlösa med det. Man kan gå undan en liten bit så är allt fine. Jag är ju väldigt överkänslig i med min astma så känner ju rök på vääääldigt långa vägar oavsett men vi som inte röker ska väl inte behöva utsättas för den skiten? Så om du tänker förgifta dig själv kan du väl göra det lite längre iväg tack.

Tycker ni dessa typer av inlägg är roligt?

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,

Människor som inte ger credd - VILL SKRIKA!! Haha också en sån grej man inte "får" kommentera på för då framstår man som man fiskar efter taggning eller smicker typ?

nouw.com/isabylund
linndossing
linndossing,

Men jag också!! Det känns verkligen som det, tycker verkligen man ska kommentera det men det är lite skam i det fortfarande? Det får vi ändra på!!!

nouw.com/linndossing
happyM
happyM,

OMG JA på alla, håller med allllllllllt i detta inlägg, så klockrent haha ❤️ Älskar att få läsa sånna här inlägg och typ känna att man inte är ensam om att störa sig på saker haha ❤️ Gud det med cred tycker jag verkligen också är viktigt, tycker det är bland det bästa med bloggvärlden, att man kan inspireras av varandra, men då är det ju så himla viktigt att berätta vem man inspirerades av. Tycker att man borde känna sig så himla dum också om man inte berättar vart man får inspirationen från och låtsats som ingenting, så båda borde ju vinna på att ena ger cred!! PUSS ❤️

nouw.com/happym
linndossing
linndossing,

Hahah älskar det ❤️ Ja men det är skönt, lite därför jag gör inläggen också. Ja men exakt, som sagt så älskar jag när folk inspireras av mig men säg då det istället för att låtsas som ingenting. Många som inte kan "erkänna" att man inspireras av andra och inte kommit på det själv ❤️ Puss älskling, kul att höra din åsikt!!

nouw.com/linndossing
beattriicee
beattriicee,

Kan verkligen hålla med, speciellt när folk snor saker medvetet och tar åt sig all ära, det är så störande när man kämpat och lagt mer tid på idéer! Och när man inte kan hålla avstånd!! Får panik!

nouw.com/beattriicee
linndossing
linndossing,

Ja men verkligen? Det är så himla onödigt, förstår inte varför man inte kan glädjas åt andra!

nouw.com/linndossing
aliceemericsson
aliceemericsson,

Håller så med dig i allt, verkligen! Jag gillar sådana här inlägg, men har heller aldrig skrivit något själv. Jag skulle vilja, men är typ rädd att folk ska ta illa vid sig eller ta åt sig och så blir det värsta kommentars-fajten hit och dit, haha! Det är nog också något jag stör mig på i så fall; folk som inte respekterar andras åsikter (men det kanske beror lite på hur allvarligt ämne man berör). Man behöver absolut inte gilla dem, men man kan respektera dem. Skulle det kännas som en självklarhet kanske jag skulle våga. Kram! <3

nouw.com/aliceemericsson
linndossing
linndossing,

Men så roligt, kul att höra att du håller med! Men ja skriv!!! Om det blir en "fajt" så ta det då, det kan ju bli bra diskussioner. Om någon bara är elak och inte går att diskutera med är det bara ta bort den kommentaren. Ser gärna ett sånt här inlägg hos dig, så roligt att läsa ju!! Kram <3

nouw.com/linndossing
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Håller med speciellt med ge credd och hålla avstånd. Får panik av folk som går för nära och det är oftast äldre?? De om något ska hålla avstånd!
nouw.com/emmeliesehlin
linndossing
linndossing,

Ja men verkligen?? Blir otroligt irriterad så fort jag är någonstans och folk inte håller avstånd.

nouw.com/linndossing
linneassofie
linneassofie,

Håller så med dig om typ allt! Men människor som inte ger credd alltså... Jag är en mästare på att härma andra människor med typ allt som finns haha! Men även om jag så ''snott'' en matträtt skulle jag ALDRIG kunna säga att det var min idé! Älskar att lära och inspireras av andra, men tycker det är så viktigt att inkludera personen man lärde sig det av <3 Kramis hjärtat!

nouw.com/linneassofie
linndossing
linndossing,

Men samma här, inspireras ju otroligt mycket av andra människor men skulle aldrig kunna säga att jag kommit på det själv. Det blir så himla pinsamt ju, du har så himla rätt! Kul att höra dina åsikter <3 Kram vännen!

nouw.com/linndossing
Ida,

Människor som inte håller avstånd är väl det största irritationsmomentet just nu!!

idasivertsson.blogg.se
linndossing
linndossing,

Ja men verkligen!! Hemskt

nouw.com/linndossing