LINN DÖSSING

SAKER JAG SER FRAMEMOT PT. 2

Fylla år - Ja hörni, snart är det faktiskt dags igen. Känns verkligen som jag fyllde år igår, detta året som 20-åring har sprungit iväg som inget annat alltså. Men den 16 maj går jag över till 21 år, inte långt kvar nu.

Parkhäng - Som ni ser var jag och Maja mästare på detta förra året. Att ta med en macka, köpa med mat eller vad som och lägga sig och läsa en bok, magi! Som ni ser på första bilden var jag verkligen inne i min bok haha, bästa!

Sweden Rock Festival - Snart är det äntligen dags igen!!! Mindre än 2 månader kvar. Vi har ju vår husvagn på campingen bredvid där SRF äger rum varje år och sen är det några andra som också tar plats på vår plats under den veckan. Självklart har vi lärt känna alla dessa människor och därför är det extra kul att vara där under den veckan, vi träffas ju bara en gång om året! Nej den veckan är så jäkla rolig så det längtar jag till, sista jag hittar på innan en sommar fylld med jobb börjar!

Solnedgångar - Nej alltså jag KAN inte släppa hur fint det är. Finns inte mycket mer att säga än att jag längtar till att sitta någonstans med en fin vän och kolla på solnedgången, magi.

Bada - på somrarna sänker vi ner temperaturen i vår jacuzzi så man kan bada där och svalka sig lite. Den gick på högvarv förra sommaren kan jag lova, som vi njöt!! Vi får väl hoppas sommaren blir varm i år också så man kan bada massor!

Fira min kusin - Alltså ÄNTLIGEN fyller han 18 år (så ja det är läsk vi har i glasen på bilden) så självklart ska vi fira honom rejält, 18 år måste ju ändå vara den åldern man vill fira in mest?! Vi får se vad vi hittar på men jag vet redan vad jag ska ge honom i present, sen länge!

Tatuera mig - Som ni vet så ska vi ju till Turkiet i höst med släkten och då kommer jag garanterat tatuera mig. Har alltid tatueringar på lager som jag vill pryda kroppen med och nere i Turkiet är de ju betydligt mycket billigare, men lika duktiga! Sist jag och Sarah var i Turkiet gjorde vi ju 3 tatueringar så nöjda borde vi ju varit!

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Hoppas du haft en härlig söndag! 😍
nouw.com/carroat
linndossing
linndossing,
Detsamma fina! <3
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh vilka härliga punkter vännen & så spännande med nya tatueringar - iiih!! ♥
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Ja helt otroliga! Ja vi får se vad som dyker upp hihi! Kram <3
nouw.com/linndossing