LINN DÖSSING

SAKER JAG SER FRAM EMOT

Idag var jag nere hos Julia då hon skulle fota lite nya bilder till mig. Jag älskar min förra header men bakgrunden var väldigt grå och trist eftersom det var vinter ute så jag behövde en liten uppdatering inför våren/sommaren. Jag tänkte lista upp några saker jag ser fram emot just nu trots omständigheterna!

Min semester - Jag kommer inte ha någon semester i sommar så jag tog ut några semesterdagar nu i maj istället då på fredag går jag på semester i 14 dagar, ska bli himla fantastiskt!

Min födelsedag - Om 10 dagar är det dags för min födelsedag och det känns så himla långt iväg. Jag är fortfarande kvar i mars men kanske borde börja planera lite för mitt kalas eftersom jag bjudit hit folk haha...

Sommarkvällar - Både på min balkong, i lägenheten och vid havet. Något gott att dricka, go musik och bra sällskap tillsammans med barbenta ben och filtar. Nej men lägg ner vad mysigt.

Avsluta mina kurser - Om två månader avslutar jag mina två nuvarande kurser på underrsköterskeutbildningen vilket betyder att jag redan avklarat 4 stycken. Det känns så skönt att vara igång och att jag snart kommer kunna titulera mig som undersköterska, känns så viktigt.

När corona är över - En självklar punkt. Jag vill kunna åka runt i Sverige och träffa alla fina vänner. Jag vill åka till Stockholm i sommar och jag vill så gärna att @artibus ska kunna hålla sitt event. Håll alla tummar.

Tatuera mig - Jag sparar alltid pengar till tatueringar och har alltid på lager vad jag vill göra men tänker att jag väntar lite. Om 2 veckor är det 6 månader sen jag tatuerade mig senast så jag vill gärna hinna ge blod en gång innan jag tatuerar mig igen!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Alltså åh vilka himla fina punkter du har att se fram emot, och du anar inte vad nyfiken jag är på dina tatueringstankar?! De du har är ju så fina :'( ÄLSKAR bilderna på dig Linn, så fina de blev!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
linndossing
linndossing,
Tack hjärtat!! Men åh, skickar till dig direkt!! Så glad jag blir <3 Älskling, du är så fin!!! Kram <3
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Åhhhh vilka fina bilder och så himla fin header ❤️❤️ Stor kram och ha en underbar fredag ❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Tack snälla fantastiska Malin ❤️ Detsamma till dig! Kram
nouw.com/linndossing