LINN DÖSSING

SAKER JAG SER FRAM EMOT 

Moa kommer hem - ÄNTLIGEN är allt jag har att säga. Pga corona har vi inte träffats på 11 månader och det är så äckligt långt tid. Hela min kropp skriker av saknad och allt jag vill är att krama Moa nu. På tisdag får jag äntligen göra det och jag har aldrig längtat efter något mer än vad jag längtar till på tisdag. Åh vad vi ska kramas och gosa, som aldrig förr. Framförallt ska vi ta vara på tiden ihop för man vet aldrig hur länge det dröjer innan vi ses igen.

Min examen - Snart är det dags hörni! Den 11 juni slutar min sista kurs och jag kan äntligen titulera mig som undersköterska! I 1 år och 8 månader har jag pluggat på mer än heltid samtidigt som jag har jobbat heltid. I vissa stunder har det varit sjukligt tufft och jag har känt för att ge upp riktigt hårt men vet också att jag hade ångrat mig då. Men nu är det slutspurten!!! Ska ha ett litet firande med närmsta vännerna, så kul!

Massa mys - Jag ser så himla mycket framemot att ha massa bubbel och frukt-kvällar på balkongen i sommar. Jag har den mest perfekta balkongen eftersom där är kvällssol men det finns tak så man får inte solen i ögonen, mmmh! Jag har faktiskt köpt en dynbox som jag fyllt med kuddar och filtar så gud vad man ska sitta och mysa långt in på nätterna!!

Gillar

Kommentarer