LINN DÖSSING

SAKER JAG ÄR STOLT ÖVER

Som vi alla vet går 2019 mot sitt slut och något jag tycker är väldigt viktigt är att höja allt bra man gjort under året och ge sig själv lite cred! Därför hade jag tänkt låna fina @sarakarlssonsse idé och ta upp lite saker som jag är stolt över med 2019.

- Jag flyttade hemifrån. Detta är självklart det största som hänt detta året, kanske till och med största som hänt någonsin. Jag är så glad över min lägenhet för jag trivs verkligen som aldrig förr, detta är mitt hem och det är menat att jag ska vara här, underbar känsla. Är stolt över att det gått så himla bra att bo själv också, hade det varit något år sen hade jag aldrig fixat det.

- Mitt jobb. Jag har för första gången i livet hittat ett jobb jag trivs otroligt bra med, och det bästa: där dom trivs med mig. Jag har alltid frågat mamma "hur hittar man ett jobb man inte känner ångest över att gå till?" och nu förstår jag! Så stolt över att jag visade vad jag gick för i somras och fick då ett vikariat på 75% till och med 31/12. Nu är vi snart där och jag har fått reda på att jag fått ett nytt vikariat på 100% till 14/6 sen har jag jobb över sommaren också, magisk känsla!

- Kroppens mående. I början av maj fick jag nog av att inte må bra i kropp, fysiskt. Jag hade ont överallt och kände mig inte stark någonstans. När jag var yngre kämpade jag alltid med min vikt pga samhällets syn och inte för att jag mådde dåligt fysiskt, vilket det var denna gången. Jag trivdes psykiskt i min kropp men behövde göra en förändring för mitt framtida jag. Så jag gick ner x antal kilo som jag aldrig någonsin trodde jag skulle kunna. Även fast det enda som spelar roll är måendet gör det mig ändå stolt på något vis.

- Mitt psykiska mående. Även fast jag föll pladask ner i skiten igen i oktober har detta året varit helt magiskt i mitt psykiska mående! Jag mådde skit i några veckor nu i höst men jag var verkligen tillbaka så mycket snabbare än jag varit dom andra gångerna och det är för jag vet hur jag ska hantera det och vad felet är. Såhär bra har mitt psyke inte mått sen jag var ett barn, herregud.

- Bekväm i min kropp. 2019 är verkligen året då det hände något mellan mig och min kropp. Vi fick en sån galen connection och blev bästisar typ. Just nu ser jag inget negativt med min kropp alls, den är helt fantastisk. Den bär mig varje dag oavsett hur jag behandlar den, det är något som gör mig så stolt över den att det inte finns en enda cell i mig som kan hata på kroppen längre, det är slut med det.

- Insett mitt eget värde. I många år har jag bara tänkt på andra och brytt mig om att bara dom ska må bra och inte brytt mig om hur jag själv mår. Men i år har det blivit ändring på det och jag har bara brytt mig om dom som genuint bryr sig om mig, Det tänker jag fortsätta med för det är mig själv jag ska leva med livet ut, då är det viktigt att jag mår bra.

Har ni något ni är extra stolta över från 2019?

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhhh! Kan inget annat än instämma! Man blir verkliegn SÅ himla glad utav att läsa det här!! PUSS hjärtat!! <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Blir så glad att läsa allt detta och hur du hittat dig själv, en lägenhet och ett jobb du trivs på. Finns de något bättre? Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
Tessjohans
Tessjohans,
Du är otroligt grym Linn! Verkligen saker du ska vara stolt över! <3
nouw.com/tessjohans
Lillymihlte
Lillymihlte,
Grym, grym, grym - har verkligen inte så mycket mer att säga!!! <3
nouw.com/lillymihlte
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Du ska vara stolt Linn!!<3 wow !
nouw.com/corneliakarlsson
happyM
happyM,
Wow, du ska vara så otroligt stolt. Du är wow!!!❤️❤️ Stor kram
nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh men fantastiska människa vad du ska känna dig stolt, du har verkligen kämpat med så mycket iår! En riktig inspiraion är du! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
isabylund
isabylund,
nej men på riktigt så blir jag nästan rörd av detta. Inga små saker som hänt för dig i år alltså! Genuint glad för din skull, du är grym. Att kunna känna/skriva sådär om sin egen kropp nuförtiden är också så jävla bra!! Heja dig babe <3
nouw.com/isabylund
linneahedberg
linneahedberg,
Men blir så glad! Du är en sån förebild hjärtat❤️
nouw.com/linneahedberg