LINN DÖSSING

RECENSION AV SAMARBETET

Inlägg i samarbete med softskin.se. Läs mitt första inlägg om samarbetet HÄR.

Hahaha ser ut som ett spöke på bilderna... Men vad gör man inte?

Som känt hade jag e†t samarbete med softskin.se för ungefär två månader sen och lovade ju er att uppdatera när jag hade använt produkterna ett tag och det är det dags för nu! Jag är positivt överraskad för jag älskar verkligen alla produkter och har inte hittat något negativt med någon? Det jag använt mes† är sprayet till håret, har sprayat det efter varje gång jag duschat håret och mitt hår håller sig platt mycket bättre än innan! Sprayen ska ge värmeskydd, stadga och volym och den lever upp till sin förklaring. Jag kan dock inte säga om den ger volym eller inte för det har jag så mycket i mitt hår redan haha, men när jag plattar håret gör sprayen att det håller sig platt mycket längre, det gillas!

+ Ger stadga
+ Luktar gott
+ Enkel att spraya i hela håret innan det torkar

Här ovanför har jag testat deras sheet-mask och GALET vad skön den var! Jag blev så len efteråt och är även nu, några dagar senare, fortfarande lika len! Den var jätteenkel att bara lägga på ansiktet, låta sitta i 20 minuter sen ta av och skölja ansiktet, precis så enkelt som man vill att det ska vara!

+ Lätt att ta på
+ Kyler ner huden, så skönt!
+ Man håller sig len i flera dagar efteråt

Den andra produkten jag använt mycket är deras ögonbrynspenna. Här ovanför ser ni två bilder när jag fyllt i ögonbrynen med den! Jag blir glatt överraskad måste jag säga, jag använder bara Anastasia Dip Brow och har gjort i 3 år tror jag men denna var minst lika bra! En ny favorit måste jag säga. Det jag älskar att man själv kan välja hur skarpa man vill ha brynen, antingen tunt, eller så lägger du mycket färg och får mycket mer markerade bryn!

+ Perfekt färg
+ Kladdar inte, nästan så det var svårt att tvätta bort, så bra sitter den!
+Ser naturligt ut

Hoppas ni uppskattade samarbetet och att ni hittade någon produkt som ni också tyckte om! Kan verkligen tipsa om dessa produkterna som jag har fått testa, så kan tänka mig att resten av hemsidan är minst lika bra!

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Tack för tips och recension! Härligt inlägg,kram
nouw.com/juliavnmelin
linndossing
linndossing,
Tack själv vännen! Kram
nouw.com/linndossing
celinelundqvists
celinelundqvists,
Det låter ju sååå bra!
nouw.com/celinelundqvists
linndossing
linndossing,
Det är det verkligen!
nouw.com/linndossing