LINN DÖSSING

RECENSION AV PRODUKTERNA

Innehåller affiliate-länkar

Tvättnötter HÄR // Soppåse HÄR // Fryspåse HÄR // Ansiktstvätt HÄR // Disktrasor HÄR // Eterisk olja citron HÄR // Eterisk olja lavendel HÄR // Diskmedel HÄR // Diskhanskar HÄR

Kommer ni ihåg att jag köpte massa naturliga produkter ifrån jordklok i september? Lovade ju er att jag skulle göra en recension på produkterna när jag använt dom ett tag så nu är det dags, och jag vill lova att jag är SÅ positivt överraskad alltså.

Tvättnötter - Detta är bland det bästa jag någonsin köpt till mig själv. Jag köpte mellanstorleken så den var på 400g, den kostade 99kr och varar i ungefär ett år för mig då jag tvättar ungefär en gång i veckan. Man kan alltså tvätta 2-3 gånger i veckan och då varar dessa nötterna i ett halvår, förstår ni hur ekonomiskt? Jag tycker kläderna blir exakt lika rena som vanligt, jag brukar dock hälla i lite bikarbonat i tvättmedelsfacket om jag tvättar ljust då tvättnötter inte har blekningsmedel i sig som vanligt tvättmedel har.

Soppåse - Jag köpte fel storlek här så kunde ha det till soppåse, men jag har använt det när jag tömt Missis låda haha. Det är exakt lika bra som vanliga påsar men känns betydligt bättre för hjärtat eftersom dom är miljövänliga och nedbrytbara! Nästa gång jag beställer ska jag kolla så jag beställer rätt haha!

Fryspåse - Samma här, fungerar exakt lika bra som vanliga plastpåsar. Troligtvis lite dyrare då det är bra för miljön men det tycker jag det är värt, vi måste få bort så mycket plast som möjligt så kan man byta ut det har man enligt mig en skyldighet till det.

Ansiktstvätt - Denna har jag faktiskt inte hunnit testa då min gamla inte tagit slut än så där får jag återkomma! Vill egentligen inte använda min gamla men har beslutat mig för att använda klart allt gammalt först, känns inte riktigt miljövänligt att bara slänga massa för att heller!

Disktrasor - Älskar dessa! Tycker inte dom blir äckliga och noppriga lika fort som vanliga blir så man kan använda dom mycket längre. Jag har även tvättat dom i tvättmaskinen och dom håller sig jättebra så det är skönt. Framförallt för mig som fick byta disktrasa en gång i veckan innan för jag tyckte det var så äckligt, då är dessa ett mycket bättre alternativ!

Eterisk olja - Jag har endast använt den med citron än så länge då jag tycker den är mycket friskare och godare! Jag använder framförallt denna när jag gör sköljmedel. Jag använder ättika och vatten som sköljmedel och då brukar jag även droppa i 10 droppar av denna för att få en frisk doft på det hela! Inte riktigt bestämt mig vad jag ska ha lavendel till än!

Diskmedel - Älskar detta! Hällde på diskmedel i min pump i september och endast en tredjedel har försvunnit och då diskar jag ändå nästan varje dag! Man behöver så minimalt lite till väldigt mycket disk, och hela flaskan med 450ml kostar endast 29kr och lär ju vara hur länge som helst för mig!! Diskhandskarna har jag inte hunnit använda än då jag inte använder det när jag diskar utan brukar ha det när jag rensar avlopp och sådär och det gör jag gärna inte så ofta!

Summan av kardemumman är att jag är SÅ nöjd och kommer beställa därifrån massa fler gånger och tycker verkligen ni borde kolla in jordklok!

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Vad kul med en summering! Jag har oxå tvättnötter och älskar dem oxå! Så smidigt och ska testa med bikarbobat med!
nouw.com/emmeliesehlin
linndossing
linndossing,

Så kul att höra! Ja dom är grymma, gör det!!

nouw.com/linndossing
malinkirstine
malinkirstine,
Så kul med summering!
nouw.com/malinkirstine
linndossing
linndossing,
beattriicee
beattriicee,

Underbart att få läsa summeringen!! Tvättnötterna låter väldigt spännande faktiskt 😍

nouw.com/beattriicee
linndossing
linndossing,

Tack! Ja det är det verkligen, så bra investering 😍

nouw.com/linndossing
carroat
carroat,

Åh vad kul att läsa! Och så grym är du som gör eget sköljmedel med!!! Tack för alla tips och summering! 💕

nouw.com/carroat
linndossing
linndossing,

Men tusen tack!! Det är så enkelt och känns så bra!! Tack själv för att du läser <3

nouw.com/linndossing
aliceemericsson
aliceemericsson,

Vad roligt att läsa, härligt att du är nöjd! Jag blev riktigt inspirerad! <3

nouw.com/aliceemericsson
linndossing
linndossing,

Ja man blir glad när det fungerar som man förväntat sig!! Så kul att göra <3

nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Så himla roligt att få höra vad du tyckte om allt detta! Jag har faktiskt aldrig provat något av detta så allting lät intressant. Speciellt tvättnätterna! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,

Vad glad jag blir! Du får göra en beställning och testa, det är värt det alla dagar!! Kramar

nouw.com/linndossing
linneassofie
linneassofie,

Men åh så spännande! Tvättnötter låter ju oerhört intressant måste jag säga! Kram finis <3

nouw.com/linneassofie
linndossing
linndossing,

Ja! Det är det verkligen, man sparar så mycket pengar & sparar på miljön! Kram fina!

nouw.com/linndossing
happyM
happyM,

Åh älskar att få läsa om detta!! Blir så inspirerad till att verkligen börja ändra både vanor och byta ut produkter!!! Blev så sugen på att klicka hem tvättnötterna och påsar!! Kram ❤️

nouw.com/happym
linndossing
linndossing,

Åh vad glad det gör mig! Att inspirera människor är det finaste jag vet! Gör det, så ekonomiskt och SÅ bra!! Kram ❤️

nouw.com/linndossing