LINN DÖSSING

REASHOPPING

Innehåller affiliate-länkar

GRÖN TOPP

Topp

En perfekt liten topp att ha till både jeans och kjol. I världens skönaste tyg. Tyvärr är toppen slut i grön på hemsidan men det fanns några få kvar i vit så jag har länkat till den vita istället! Sänkt från 99 kr till 60 kr. Jag har storlek XL i tröjan!

EN SOMMARDRÖM

Liknande klänning

En fin klänning i rejält tyg! Kommer även kunna använda den i höst/vinter med ett par strumpbyxor under, det känns bra! Jag har länge letat efter en klänning att ha på mammas 50 årsdag i Turkiet och nu har jag äntligen hittat den, denna är det! Tyvärr var den helt slutsåld på hemsidan så jag länkar en liknande klänning istället! Sänkt från 249 kr till 75 kr. Jag har storlek XL i klänningen!

RANDIG BIKINI

Överdel // Underdel

Ännu en bikini är fyndad och jag känner mig därmed redo för Turkiet! Vi hade otrolig tur med priset idag alltså. Alla bikinis var sänkta med 30% men när vi var på väg till kassan sprang en som jobbade där efter oss och bara "Ursäkta, hade ni några badkläder där? Jag fick nyss en lapp om att dom ska sänkas ännu mer" och då skulle alla underdelar kosta 30 kr och alla överdelar 50 kr, så jag fyndade alltså denna magiska bikinin för 80 kr idag! Sänkt från 378 kr till 80 kr. Jag har storlek S i överdelen och XL i underdelen!

  • Postad i: NEW IN

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Så fina grejer du hittade! Min vackra vän! Kram
nouw.com/malinkirstine
linndossing
linndossing,
Jaaa är så glad! Min fina <3 Kram
nouw.com/linndossing
sofieevelina
sofieevelina,
Men wow så snygg bikini! 😃
nouw.com/sofieevelina
linndossing
linndossing,
Tusen tack vännen!
nouw.com/linndossing