LINN DÖSSING

RANDOMS FRÅN KAMERARULLEN

Godkväll hjärtisar! Förlåt för min frånvaro men jag har verkligen inte vant mig vid att jobba 100% och plugga 50% så det är väldigt mycket just nu. Tänker alltid att jag ska blogga när jag kommer hem på kvällen men då däckar jag direkt haha, är så galet trött! Men tänkte i alla fall visa lite bilder från dom senaste veckorna!

Såhär ligger jag alltid hos morfar. Jag har en sån obeskrivlig kärlek för honom att det liksom inte finns ord för det. Så direkt när jag kommer till dom så lägger jag mig såhär och håller handen med morfar, bästa.

Var och storhandlade förra veckan och tycker det är galet tråkigt så Sofie och Totte fick vara med mig på FaceTime, vi önskar så att vi kunde handla tillsammans så det hade gått mycket fortare haha. Tänk att jag fick allt detta för 500kr? Klarar mig med detta hur länge som helst haha, behöver bara kompleteringshandla lite ibland!

En kväll förra veckan kom mormor och morfar på kaffe till mig och då hade jag precis handlat för att göra ingefära shot. Så morfar hjälpte mig med det medans mormor diskade, hur söta får man vara? Dom skämmer bort mig totalt.

Hittade äntligen en skön och fin pyjamas! Den var dessutom på 70% så jag slog till direkt. Går runt med den här hemma hela tiden, så himla skönt!

Gillar

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Så mange fine bilder fra kamerarullen din 💛 Forstår at du er sliten med så mye på planen, ta vare på deg selv 💛
nouw.com/arielc
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men du och din morfar <3 Finaste jag sett på länge!
nouw.com/celinelundqvists
gae
gae,
Ååå koselige minner ♥️
nouw.com/gae
Hilma
Hilma,
Förstår att du är helt slut efter jobb och plugg vännen <3 Guuud vilken fin pyjamas! Ser hur skön ut som helst! Och alltså du och din morfar <3 så fint! KRAM!!
nouw.com/hilma
Josäfin,
ÄLSKAR pyjamasen!!
jossanamigo.blogg.se
elin,
Vilken mysig pyjamas , love it<3
devote.se/johnssons
amandassofi
amandassofi,
Vilken fin relation du verkar ha med din mormor o morfar!
nouw.com/amandassofi
Jeanette,
Vilken fin pyjamas 😊 Ser verkligen så skön ut!
jeanette.for.me
evelinarou
evelinarou,
Omg din pyjamas! 😍👍
nouw.com/evelinarou
Linnéa,
Så härliga bilder... och älskar pyjamasen 😍
nouw.com/linnealiebig