LINN DÖSSING

RABATTKOD PÅ NA-KD

Innehåller affiliate-länkar

Om det är någon tröja jag skulle kunna använda varje dag så är det denna tröjan från Andrea Hedenstedt X NA-KD. Dels så är den väldigt bekväm och bred istället för lång om ni förstår vad jag menar, sen att det står "you go girl" är ju verkligen ett plus. Ska köpa hem den i vitt också, tycker den är så snygg! Andrea har ju nyss släppt sin kollektion med NA-KD också och fy vad snygga kläder!!!!!

Om ni använder koden meta15 (giltig t.o.m 2017-11-05) får ni 15% på ett helt köp. Klicka på bilden här ovanför för att komma till just denna tröjan.

Gillar

Kommentarer

DeoDoc
,
Hej Linn! Grattis till din vinst från DeoDoc som du vann i samband med tävlingen vi hade tillsammans med Andrea Hedenstedt! Jag ville bara meddela att trosorna är på väg hem till dig, och kommer att skickas till dig via vår samarbetspartner Lyko. Bara så du vet att det finns ett paket på väg till dig från Lyko och vad det innehåller.
Återigen, stort grattis och hoppas du ska gilla trosorna! 😊 PS. Hittade inte din mail så därav skriver jag på din blogg istället och hoppas du ser detta meddelande!

Glada hälsningar, Hasti (Grundare av DeoDoc)
MALIN,
Nämen har du en blogg!!!! Fina fina du! Kram
malinkirstine.se