LINN DÖSSING

POSTERS SOM LIVAR UPP

I samarbete med BGA.se

Hej älsklingar!! Ser ni hur fin poster och ram jag fått hem i samarbete med BGA.se? Det var verkligen så himla svårt att välja vilken poster det skulle bli då det fanns så otroligt många fina. Något jag tycker känns extra bra med just BGA är att alla deras posters som printas i deras egen printstudio kommer från ett hållbart skogsbruk, vilket gör att det är betydligt mer miljövänligt, me like! BGA finns på instagram under namnet bgainspo så det borde ni verkligen kolla in, så himla fina bilder. Blir alltid lika inspirerad!

Ancient Arch Building // New Lifestyle Svart

BGA är ett familjeföretag som startade i Gävle 1993 och har nu mera 10 olika butiker runt i Sverige och Norge, hur najs att man kan kolla in både posters och ramar i verkligheten innan man väljer att beställa hem, det är ju så skönt! BGA har över 20 000 produkter i sortimentet så som ni förstår finns det verkligen något för alla! Jag valde att beställa hem Ancient Arch Building och en svart ram, jag beställde den i 50x70 då det är så himla vackert med stora tavlor på väggarna!

Just nu har BGA massor med REA inne på hemsidan så in på BGA.se och shoppa loss nu! Det är 35% på posters, hör ni vilket kap?! Detta är verkligen ett tips inför alla hjärtans dag! Jag hade blivit så himla glad av att få hem detta i alla hjärtans dags present, en poster livar verkligen upp ett rum! Det jag älskar med posters är att man kan byta ut dom och vips så har man ett helt nytt rum bara genom en så enkel grej! Så om ni känner för att piffa upp hemmet lite inför våren är mitt tips att gå in på bga och shoppa, jag lovar att ni kommer hitta något som passar er i smaken!

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Åhhh superfin! Rosa är verkligen energigivande <3
nouw.com/corneliakarlsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså wow vad fint <33
nouw.com/matildaberlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Så jäkla snygg!
nouw.com/celinelundqvists
ArielC
ArielC,
Åå så fin!! 😍😍
nouw.com/arielc
shazi
shazi,
Så fina tavlor
nouw.com/shazi
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Å tänk vad mycket tavlor och posters kan göra i ett hem! Det är ju helt fantastiskt! Så sjukt snyggt alltså, åh! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Lillymihlte
Lillymihlte,
Otroligt fint och som det livar upp precis som du säger! <3 Kramis!
nouw.com/lillymihlte
sandrakannasto
sandrakannasto,
beattriicee
beattriicee,
Så fin posters!! Älskar den rosa färgen med växterna, man blir så glad av färger! 😍
nouw.com/beattriicee
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Otroligt in posters!😍
nouw.com/sarahlinnsliv