LINN DÖSSING

PODDLISTAN

Vilken var den första podden du lyssnade på? Lyssnar du fortfarande på den? Mathilda och Andrea blogpod hette den då, nu har dom tagit bort "blogpod", jag lyssnar fortfarande på denna varje vecka!

Vilken är din favoritpodd? Livet på läktaren med Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Dahlström!

Vilka poddar prenumererar du på? Mathilda och Andrea, Livet på läktaren, Alla våra ligg, Forni och Hamilton, Alice & Bianca - har du sagt A får du säga B och Sommar och Vinter i P1, lyssnar dock inte på alla varje vecka!

Hur ofta lyssnar du på poddar? När Maja och Sanna släpper ett avsnitt och samma med Mathilda och Andrea, så ca 2 ggr/vecka. Dock har jag alltid gamla poddar igång i bakgrunden när jag ska sova, men räknar inte riktigt det då jag inte lyssnar utan bara har det som avslappning!

Vad gör du under tiden du lyssnar på din podd? Städar, tar en promenad, kollar mobilen, bloggar eller vad som helst! Dock något som gör att jag kan koncentrera mig på podden och inte något annat!

Om du skulle starta en podcast, vad skulle den handla om, och med vem? ÅH herregud, den skulle nog handla om livet och vad som är aktuellt just då när man spelar in den, skulle vilja starta en podd med min vän Maja, vi har så lika åsikter och kommer alltid in på så bra samtalsämnen när vi pratar, det älskar jag!

Vad är värst: Att prata för snabbt eller för långsamt? Att prata för snabbt, hänger inte med då. Då menar jag riktigt snabbt dock, för jag pratar själv rätt så snabbt också haha!

Ett helt år med bara podd och film VS ett helt år med bara Youtube? Ett år med bara youtube eftersom jag inte alls tycker om att kolla film..

Podd eller musik under promenaden/löpturen? Podd, att sätta igång en podd på en timme är så bra för mig för då är jag ute och går tills den tar slut, då blir det en timmes promenad utan att jag ens tänker på det! Så bra!

Du måste ta bort en podd från din prenumerationslista, vilken ryker bort? Bianca och Alice eller Alla våra ligg, lyssnar väldigt sällan på dom men prenumererar ändå!


Vad tyckte ni om denna listan? Vilken är er favoritpodd?


Gillar

Kommentarer

Elin,
Såååå himla bra!!!
devote.se/elinelmersson
nwistrand
nwistrand,
Så kul att läsa 😊 Gillar också Livet på läktaren 😊
nouw.com/nwistrand