LINN DÖSSING

PLANERING FÖR VECKA 41

Godmiddag på er! Äntligen måndag igen, älskar nya veckor och ny energi! Tänkte berätta för er vad jag har planerat denna veckan, för jag har verkligen längtat så mycket till just denna veckan!

Måndag: Jag har en föreläsning mellan 10-12 och efter det stannar jag nog i skolan en stund och pluggar. Har inte mycket mer planerat denna dagen men tänkte plugga så mycket jag kan eftersom jag har planer inför större delen av veckan!

Tisdag: Är "ledig" denna dagen alltså inga föreläsningar, men måste plugga massor ändå. Funderar på att hälsa på min moster och mina kusiner denna dagen också eftersom jag är ledig från skolan, får se hur mycket plugg jag hinner med! Måste också packa inför resan till Skellefteå som sker på torsdag!

Onsdag: Har en föreläsning mellan 10-12 sen måste jag hem och packa klart innan mamma ska skjutsa mig till Hässleholm där tåget till Stockholm går. Jag åker en dag innan och passar på att sova hos min fina vän Nathalie i Uppsala, vi har inte träffats på två år så det är verkligen en win-win situation. Jag är inte framme förrän 22.45 så då ska vi nog bara hem och sova!

Torsdag: Jag ska upp i tid och ta mig till Arlanda där mitt flyg går 11.30, det tar 1 timme och 10 minuter att åka så är framme hos min älskade Maja 12.40 om allt går som det ska. Vet inte vad vi har planerat resten av dagen men ska bara krama massor på min saknade bästis.

Fredag: Det enda jag vet denna dagen är att vi ska ha fredagsmys på kvällen, god mat, massa gottis och bara massa skitsnack, fan vad jag längtar! Ska bli spännande och se vad vi hittar på på dagen!

Lördag: Här är också bara kvällen planerad och då är det FEST som står på schemat, ska bli så galet kul att träffa Majas kompisar och få partaja ihop med dom! På dagen blir det säkert stan-häng och kanske ett besök hos Majas föräldrar, vi får väl se vad dagen har att erbjuda!

Söndag: Tråkigaste dagen denna veckan är såklart söndagen eftersom jag ska lämna Skellefteå. Mitt flyg går 16.40 så vi hinner i alla fall krama på varandra massor, för vi vet ju tyvärr inte när vi ses nästa gång! Jag är hemma i Kristianstad igen vid 00.30 så då ska jag bara sova innan jag ska upp till skolan igen.

Har ni något roligt att se framemot i veckan?

Gillar

Kommentarer

jaxel
jaxel,
Låter som en bra vecka!
nouw.com/jaxel
carroat
carroat,
Vilken härlig vecka! Och härligt pepp 😊
nouw.com/carroat
nwistrand
nwistrand,
NJut av din vecka och ha det så bra innan du åker igen 😊
nouw.com/nwistrand
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Vilka härliga citat!
nouw.com/cassandraharaldsson
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Vilka härliga citat!
nouw.com/cassandraharaldsson
Nattis
Nattis,
Härligt, lycka till med allt 😃
nouw.com/nattis
Nattis
Nattis,
Härligt, lycka till med allt 😃
nouw.com/nattis
Dixi Wonderland,
Jag ska träffa en vän imorgon som jag inte sett på nästan ett helt år. Det ska bli riktigt kul 😃
dixiwonderland.com/
anneli,
Kul att åka till Skellefteå, jag har själv bott där 😉
littlesleeper.blogg,.se/
Alice,
Vilka bra och fina citat!
alicelindstrom.se