LINN DÖSSING

PLANER FÖR VECKA 40

Ny vecka och nya möjligheter! Denna veckan har jag massa planerat och massa att ta igen, känner mig så redo för en nystart och att få komma in i vardagen igen! När man varit på semester tar det lite tid att komma tillbaka i vardagen, i alla fall för mig. Men jag är mer än redo så vi kör igång, tycker vi startar med mina planer för denna veckan!

MÅNDAG

Jag vaknade runt 9 men låg kvar i sängen till lunch, var så otroligt trött efter helgens jobb. Runt lunch gick jag upp och värmde min matlåda från igår sen satte jag mig och pluggade, och här sitter jag fortfarande. Jag trodde jag hade missat mycket mer än jag hade så att tag i det och lugna ner mig själv var väldigt skönt. Om ungefär 1 timme ska jag köra farmor till blomsterlandet sen till farfars grav för att sätta en bukett, imorgon är det nämligen sex år sen han lämnade oss.. Ikväll ska jag packa upp min resväska från Turkiet, skönt att få det ur världen.

TISDAG

På schemat står jobb 7.30 - 16.00 och sedan ett träningspass 17.30 - 18.45, gud så taggad jag är! Det var så längesen jag var på ett pass så jag är helt övertaggad, ska bli så skönt att komma igång igen. Imorgon ska jag på ett Skivstång/Flex-pass, jag verkligen ÄLSKAR skivstång så det ska bli underbart att äntligen lyckas pricka in det! Har inte mer planerat än så eftersom jag kommer hem ganska sent. Tror inte jag hinner packa upp allt från Turkiet på måndagen så det fortsätter jag med här!

ONSDAG

Klockan 10.15 ska jag vara på min mosters cirkelgymspass om jag lyckas få en plats, men det tror jag nog! Efter det ska jag duscha snabbt innan jag ska möta upp mamma på ABK:s kontor, jag ska nämligen skriva på papperna på lägenheten!!!! Det blev inte av förra tiden jag hade för jag var tvungen att gå på ett möte på jobbet, men denna gången så jäklar! Jag är så otroligt taggad och spänd på att äntligen få papper på det, tänk att lilla jag ska flytta, woho!!

TORSDAG

Den enda dagen jag inte har något planerat denna veckan. Jag ska sitta och plugga lite, för att få undan lite som kommer framöver. Kan vara så att vi kör till mormor och morfar när mamma slutat jobbet för att hämta min soffa, den står nämligen hemma hos dom! Dom var ju så himla gulliga och köpte en soffa till mig och det var precis innan vi åkte till Turkiet så vi har inte hunnit hämta den, så måste ta tag i det!

FREDAG 

På förmiddagen ska jag städa mitt rum för det har jag inte gjort på en evighet känns det som haha. Jag jobbar 12.30 - 21.00 så hela kvällen kommer jag spendera på jobbet, ingen vild fredagskväll här inte. Men jag har kommit in i en period där jag aldrig är sugen på att festa eller göra något speciellt på helgerna, därför tycker jag det är ganska skönt att jobba!

HELGEN

På lördag jobbar jag 7.30 - 18.00 och efter det ska jag till farmor för att träffa pappa en stund. Han har varit utomlands i två veckor och efter det var vi utomlands i en vecka, så vi har inte träffats på en månad till helgen, så det är verkligen dags! På söndag jobbar jag 9.00 - 20.00 så på söndag händer inte mycket mer än så, spenderar ungefär hela dagen på jobbet haha!

Har ni några speciella planer denna veckan? Oavsett hoppas jag ni får världens bästa vecka <3

Gillar

Kommentarer

linneavn
linneavn,
Spännande att du äntligen ska få skriva på papprerna!❤️
nouw.com/linneavn
malinkirstine
malinkirstine,
Men som jag saknar dig!!!! Och ditt leende - det är så magiskt fint <3 Kram
nouw.com/malinkirstine