LINN DÖSSING

PINTEREST INSPO

Exakt vad jag behöver läsa. Älskar Pinterest och citat, det är precis vad jag behöver läsa varje dag för att må bra! Den med rosa bakgrund om tacksamhet läser jag varje morgon, tycker det är så viktigt att starta dagen med positivitet och tacksamhet!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Bästa peppen! Tack hjärtat! ❤️❤️
nouw.com/hilma
Mammatillthea
Mammatillthea,
Pinterest kan ju va bland det bästa som finns 💭😍
nouw.com/mammatillthea
fridachristinas
fridachristinas,
Sååå mycket bra ❤
nouw.com/fridachristinas
aliceemericsson
aliceemericsson,
Åh, såg några av dessa på din Instagram, så himla bra! Älskar den med att våga vara nybörjare, hur orealistisk är man inte egentligen som ger sig in i något helt nytt och blir ledsen när man inte är bra på det?! Jag är verkligen så och jobbar jättemycket med att det är okej att inte vara bäst och att vara nybörjare. <3 Kram.
nouw.com/aliceemericsson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Älskar när man får pepp och inspiration! Tusen tack för att du sprider sånt här, det behöver man helt klart. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
ArielC
ArielC,
JA TAKK!! Elsker slik positiv inspo, får aldri nok 💓💓
nouw.com/arielc
hilmak
hilmak,
Alla är så bra, men asså nummer 5 har jag verkligen anammat så mycket bättre sen jag blev över 20 haha. Man lär sig liksom stanna upp och reflektera över saker som inte gör en glad (som att umgås med fel personer). Fina citat!
Kram vännen! ❤️
nouw.com/hilmak
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Exakt vad jag också behöver läsa, tacka Pinterest för all bra inspiration och pepp man får! Det här är så bra Linn!! Kram i massor <3
nouw.com/emmaengstrom
linneassofie
linneassofie,
Grymma citat!! <3
nouw.com/linneassofie
artibus
artibus,
Så fint! <3
nouw.com/artibus