LINN DÖSSING

PAUS FRÅN SOCIALA MEDIER

Hej älsklingar. Hur är läget med er denna soliga onsdagen? Med mig är det bra. Men jag är trött och jag vet exakt vad det beror på så det känns bra i alla fall. Här ovan har ni outfiten jag snackade om för något inlägg sen! Är så himla nöjd med alla klädesplagg och skorna, känner mig stilig men också bekväm, det är viktigt om du frågar mig.

Men till det jag tänkte prata om. Jag kommer att ta en paus från sociala medier ett tag. Har länge känt mig väldigt kluven angående sociala medier, jag älskar det och är så glad över hur mycket vänner och allt det gett mig. Men jag är också trött på det och hur mycket det påverkar oss i vardagen. Såg ”The Social Dilemma” på Netflix igår och fick riktiga panikkänslor i kroppen och kände att jag behöver en paus. Jag vill uppleva världen mer som den är just nu. Jag kommer att använda sms, samtal och Messenger. Jag ser inte Messenger som ett socialt medie då jag endast skriver med personer som inte har mitt nummer där genom. Till exempel Moa som bor i Norge, det är väldigt dyrt för oss att smsa så vi håller kontakten genom Messenger.
Jag och syster bestämde oss igår att vi ska i alla fall testa en vecka, och efter denna veckan kommer vi troligtvis vilja fortsätta haha.. Jag har lite deadlines jag måste få upp först så bli inte förvånade om ni får upp ett inlägg från mig snart, jag kör igång veckan när samarbetena är publicerade.
Vi håller tummarna om att det kommer ge mig mycket och ge mig mer perspektiv.

  • Postad i: LIVET

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åh men jag förstår dig verkligen och tycker du gör helt rätt i att pausa, det kan verkligen behövas ibland ❤️ Skickar massvis med kramar också vet du att jag alltid finns ett meddelande/telefonsamtal bort ❤️ PUSS

nouw.com/happym
ArielC
ArielC,

Så utrolig bra du hører på kroppen, og tar en pause når du kjenner du behøver det! Håper du får en fin pause, at du får det du behøver! Vil du anbefale The Social Dilemma? Vurderer å se den selv, men trenger ikke mere panikk akkurat nå 🙊

nouw.com/arielc