LINN DÖSSING

PACKLISTA OCH RENSNING

VECKANS PLANER 

Nya vecka och nya möjligheter! Denna veckan är jag helt ledig från jobbet, vad jag vet. Det betyder dock inte att planerna är få, nej tvärtom! Nu är det nystart för mig och jag är mer än redo!

MÅNDAG:

Jag sov ganska länge innan jag gick upp och gjorde lunch. Eftermiddagen har jag spenderat vid datorn för att fixa lite blogginlägg, fixa lite med skolan och allmänt bara ordna upp livet haha! Ikväll ska jag och mamma till jysk då dom har rea + kvällsöppet, ska se om jag kan inhandla lite fint till lägenheten hihi!

TISDAG: 

Enligt väderappen ska det bli 26 grader och stekande sol så därför tänkte jag dra med mig en vän och dra till stranden. Vem eller var vet jag inte än men det löser vi säkerligen! Tänkte spendera större delen av dagen där och på kvällen har jag inga planer!

ONSDAG: 

Idag är det dags att skriva packlista. Även fast det är 3 veckor kvar tills vi åker till Turkiet tänkte jag skriva en packlista och kolla vad jag behöver inhandla, så jag inte gör det i sista sekund haha. Troligtvis har jag redan det mesta men måste skriva ner allt så jag är helt säker haha! Tänkte komma igång med träningen igen denna veckan så här ska jag köra ett pass, vet inte vilket än!

Skulle egentligen tagit ut en visdomstand idag men eftersom jag har planer hela veckan får jag boka om den tiden till ett bättre tillfälle! Vet inte hur jag reagerar så vågar inte riskera något.

TORSDAG: 

Inga direkta planer men ska se om jag kan dra med mig Åsa ut på en promenad i alla fall. Behöver rensa min garderob också men väntar nog till närmre flytten, en rensning är det hög tid för i alla fall!

FREDAG: 

På dagen ska jag packa inför morgondagen! Jag ska också till pappa och farmor på kvällen för att byta en bromslampa på bilen. Tur pappa är intresserad av bilar så jag slipper fixa allt sånt själv haha!!

LÖRDAG: 

Mot Stockholm! 10.05 rör sig mitt tåg mot Stockholm! 14.10 är jag framme och då tar vi oss nog en runda till nouw's event för att kika in det. Efter det ska vi till MOS och shoppa. På kvällen svänger vi hem om för att fixa oss för att ta oss ut och äta och dricka drinkar, så himla mysigt! Som jag längtar efter att få träffa bloggtjejerna igen.

SÖNDAG: 

Vet inte vad vi har för planer på dagen men på eftermiddagen innan mitt tåg går ska jag äta middag med @linneaperssonla så vi också hinner träffas! Så jäkla roligt. Att få träffa alla man lärt känna genom bloggen är så fantastiskt, det ger mig så mycket glädje och tacksamhet! Är så glad för er alla <3

Gillar

Kommentarer

mollysvedin
mollysvedin,
Så härligt att det bjuds på fint väder fortfarande! Och så roligt med eventet och Stockholm. Hoppas det blir underbart <3
nouw.com/mollysvedin
linndossing
linndossing,
Det ska bli en underbar helg, hoppas du också får det <3 Kram
nouw.com/linndossing
elinelmersson
elinelmersson,
Alltså låter som en underbar vecka trots att det är mycket planerat. Visa gärna shoppingen sen om du hittat något fint!! Kramisar <3
nouw.com/elinelmersson
linndossing
linndossing,
Det är det verkligen! Lovar att visa det snart <3 Kram
nouw.com/linndossing