LINN DÖSSING

PÅ VÄG ATT BYTA STIL

Godkväll vänner! Kan ni gissa vilken som är min favoritfärg just nu om ni kollar här ovan haha? Är sååå kär i beige i alla dess former, tycker det är så vackert. Som ni ser i rubriken håller jag just nu på "att byta stil" lite, jag har vågat använda mer kläder som jag tycker är snyggt och rensar därför ut gammalt och köper in nytt i garderoben. Förr använde jag bara stora kläder för att dölja min kropp men nu för tiden är jag så bekväm i min kropp att jag vågar använda precis vad som helst, därför byter jag ut kläder också!

Beige jacka - HÄR

Blev så kär i denna jackan!!! Jag har tusentals jackor så därför tvekar jag alltid lite haha men jag föll verkligen direkt för denna. Det jag älskar var att den var "ballong-aktig", tycker det är så himla snyggt! Jag tänker såhär, om jag hittar den i min storlek i Stockholm så köper jag den, då är det meant to be ;). Vad tycker ni? Ska jag köpa den eller inte? Den finns även i grå som var galet fin, så velar lite mellan vilken färg jag ska ha!

Som ni kanske vet är det ju bokrea just nu och om det är något jag älskar så är det att läsa böcker. Det gör mig så avslappnad och det är det bästa man kan göra innan man somnar! Anders Hansen's bok "Skärmhjärnan" har jag länge velat läsa så nu tog jag tag i det och köpte den! Jag vill även läsa hans andra bok "Hjärnstark" men den fanns inte så jag beställde hem den istället!

Den andra boken är en deckare som lät väldigt intressant, jag älskar att läsa deckare så bara roligt att samlingen växer! Tycker ni om att läsa?

Nu ska jag testa Estrellas nätchips för första gången innan jag ska gosa ner mig i sängen och läsa! Jag har kommit in i en så bra sömncykel just nu så jag däckar runt 23 och vaknar pigg vid 7-8, helt magiskt!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men JA JA JA!!! You freaking go hunny!!! Är verkligen så kul när man kliver ur den där comfortzonen och börjar klä sig i sånt man bara drömt om innan. Så GO!!! 😍❤️❤️❤️
nouw.com/matildaberlin
Julia,
Älskar att läsa detta, för jag känner igen mig sååååå himla mycket. Jag har gått upp 10-12 kilo de senaste åren och märker mer och mer hur varje kilo har tagit bort ett glädjeplagg för mig. Och det är så tragiskt, för jag är 30 barre och borde veta och våga bättre! Jag ska öva 😃 Vill ha tillbaka min stil 😊
ajlimuller.se
faltinnatalie
faltinnatalie,
så himla kul att du börjat utforska din stil!! heja dig 😍
nouw.com/faltinnatalie
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Alltså jag ÄLSKAR beiget, det är så så snyggt!
nouw.com/lindaviktoriaaa
ArielC
ArielC,
Så herlig!!
nouw.com/arielc
happyM
happyM,
Åh JA jag tycker verkligen du ska unna dig jackan, hur snygg som helst verkligen (precis som du) ❤️ Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
Hilma
Hilma,
Oooo JAAAA jag älskar också beige! SÅ FINT! Och du passar helt sjukt bra i den jackan vännen, ni är som gjorda för varandra hihi <33 KRAM!
nouw.com/hilma
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Så himla roligt att exprimentera och byta stil ibland! Jag håller verkligen med om att den färgen är vacker och sååå vårig också! Du passade så bra i den jackan fina du. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
artibus
artibus,
alltså beige i mitt hjärta! Och du i mitt hjärta ❤️
nouw.com/artibus
Josäfin,
Men åh så glad jag blir av detta inlägg! YOU GO GIRL kör på med att exprimentera med din stil!!
jossanamigo.blogg.se