LINN DÖSSING

ORGANISERA MED MIG

Om det är något jag älskar så är det organisering och förvaring. Jag är sån person som har glasburkar i hela skafferiet och häller över pasta, socker, mjöl, kakao och allt du kan tänka dig. Sen köper jag lappar och sätter på varje burk, även i skafferiet vill jag ha ordning och snyggt haha, kontrollbehov? Lite kanske. Så idag tänkte jag att jag skulle visa lite vad jag har för förvaring och ge lite tips vad man kan göra för att underlätta för sig själv!

FÖRRÅDET

Förra helgen var jag på IKEA och handlade till förrådet, jag har ett ganska stort förrådet men det är ju kaos där eftersom man bara slänger in allting. Såklart är alltid det man behöver längst in i förrådet så man får klättra över allting haha. Så jag köpte 4 hyllor som heter HYLLIS och sen massa backar som heter TROFAST. Tanken är att få ner alla grejer i backarna och ha dom i hyllorna så golvet är fritt så man kan gå in utan problem. Som vanligt med IKEA-möbler var det ett helvete att skruva ihop så än så länge har jag bara skruvat ihop en hylla haha, men ska göra resten imorgon så jag får det klart! Ett stort tips är att köpa plastlådor med lock (ja jag har lock till mina) för det finns risk för både möss och översvämning i ett förrådet, då klarar plast sig jämfört med papper.

KÖKET

Anledningen till att jag började med detta var faktiskt att jag hade en del av mitt skafferi i gamla lägenheten som var öppet, då ville jag att det skulle vara fint så jag slängde över allting i glasburkar och märkte upp dom. När jag flyttade hängde dom med och jag tycker det är enklare att ha det i glasburkar eftersom man ser mycket tydligare vad det är! Sist jag var på IKEA köpte jag med etiketter hem som jag kunde märka upp allting med. Det känns så skönt i mitt hjärta när man gjort sånt här, snygg förvaring är a och o i mitt liv haha.

Har ni något bra tips inom organisering? Tell me!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Finns ju knappast något härligare än när man har organiserart saker! Så skönt att veta vart man har allting så man slipper leta. Såna där glasburkar är verkligen både snygga och praktiska! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,

Åh alltså organisering är ju bland det bästa som finns ❤️

nouw.com/happym
linneassofie
linneassofie,

Hade känts så underbart att bli bättre på detta! Plus att det ser så himla trevligt ut <3 Kram!

nouw.com/linneassofie
Hilma
Hilma,

Alltså äääälskar att organisera hihi! <3

nouw.com/hilma
linneahedberg
linneahedberg,

Åå älskar detta!! Älskar att organisera och speciellt i köket hihi

nouw.com/linneahedberg
erikarickardsson
erikarickardsson,

Vill åka till Ikea på en gång och köpa sådana etiketer och glasburkar för att göra det finare i skafferiet och göra det lättare att hitta 😊 Är du också gluten känslig/gluten allergisk?(jag själv är gluten känslig)

nouw.com/erikarickardsson
alexandrastrom
alexandrastrom,

Älskar att ha det organiserat!! <3

nouw.com/alexandrastrom
aliceemericsson
aliceemericsson,

Åh, jag ääälskar ju att organisera, hihi! Har också en del glasburkar i köket, så fint, och sen försöker jag ha likadana galgar i garderoben, det tycker jag hjälper mycket för ett mer städat intryck! Kram!

nouw.com/aliceemericsson
hilmak
hilmak,

Men kul!! 😍

nouw.com/hilmak
LindaGustavsso