LINN DÖSSING

ORGANISERA MED MIG

Om det är något jag älskar så är det organisering och förvaring. Jag är sån person som har glasburkar i hela skafferiet och häller över pasta, socker, mjöl, kakao och allt du kan tänka dig. Sen köper jag lappar och sätter på varje burk, även i skafferiet vill jag ha ordning och snyggt haha, kontrollbehov? Lite kanske. Så idag tänkte jag att jag skulle visa lite vad jag har för förvaring och ge lite tips vad man kan göra för att underlätta för sig själv!

FÖRRÅDET

Förra helgen var jag på IKEA och handlade till förrådet, jag har ett ganska stort förrådet men det är ju kaos där eftersom man bara slänger in allting. Såklart är alltid det man behöver längst in i förrådet så man får klättra över allting haha. Så jag köpte 4 hyllor som heter HYLLIS och sen massa backar som heter TROFAST. Tanken är att få ner alla grejer i backarna och ha dom i hyllorna så golvet är fritt så man kan gå in utan problem. Som vanligt med IKEA-möbler var det ett helvete att skruva ihop så än så länge har jag bara skruvat ihop en hylla haha, men ska göra resten imorgon så jag får det klart! Ett stort tips är att köpa plastlådor med lock (ja jag har lock till mina) för det finns risk för både möss och översvämning i ett förrådet, då klarar plast sig jämfört med papper.

KÖKET

Anledningen till att jag började med detta var faktiskt att jag hade en del av mitt skafferi i gamla lägenheten som var öppet, då ville jag att det skulle vara fint så jag slängde över allting i glasburkar och märkte upp dom. När jag flyttade hängde dom med och jag tycker det är enklare att ha det i glasburkar eftersom man ser mycket tydligare vad det är! Sist jag var på IKEA köpte jag med etiketter hem som jag kunde märka upp allting med. Det känns så skönt i mitt hjärta när man gjort sånt här, snygg förvaring är a och o i mitt liv haha.

Har ni något bra tips inom organisering? Tell me!

Gillar

Kommentarer

corneliavilhelmssoon
corneliavilhelmssoon,

Åhh ett förvarings/organiseringstips jag har är att ha förvaringslådor under sängen, med etiketter på 😍 Perfekt för dem som har lite plats eller helt enkelt vill gömma en del grejer!

nouw.com/corneliavilhelmssoon