LINN DÖSSING

OH HELLO WEEK

Godkväll på er! Nu börjar denna måndagen lida mot sitt slut och vi har påbörjat ännu en ny vecka, inte många kvar på detta året nu! Jag tänkte berätta om mina planer för denna veckan, händer mycket roligt!

Måndag; Jag var hemma hela dagen och pluggade. När jag hade pauser från pluggandet tog jag en dusch, städade lite i mitt rum, fotade inför ett samarbete och lite sådana småsaker! Fick mycket gjort idag och nu är jag peppad på en ny vecka!

Tisdag; Jag åker ner till Lund redan 7.24 för att möta upp min grupp och prata ihop oss innan vi ska presentera vår uppgift på vårt seminarium. Jag slutar 12 och efter det ska jag möta upp Malin i Malmö för att kika i lite butiker och bara umgås, mysigt!

Onsdag; Jag har föreläsning mellan 13-15 och efter det ska jag hem till Malin och ha myskväll. Vet inte ännu om jag stannar hos Malin eller om jag åker hem, det återstå och se.

Torsdag; Ledig från skolan och har ännu inte något inplanerat, sover jag hos Malin dagen innan stannar jag säkert där en stund men annars tänkte jag nog storstäda mitt rum och sedan sätta upp julpyntet, det har jag längtat efter.

Fredag; Föreläsning 13-15 och efter det tänkte jag sätta mig och plugga i skolan innan jag åker hem. Vi har seminairum på tisdag och därför gör jag gärna klart uppgiften redan på fredag så jag slipper tänka på det i helgen!

Lördag; På kvällen vankas det 25 årsfest så troligtvis ska jag bara ta det lugnt och fixa allt som behöver fixas. 25 årsfesten håller hus nere i Malmö så åker troligtvis till min syster och lämnar av mina saker innan vi åker in till festen tillsammans. Känner jag oss rätt slutar kvällen säkert på ICE och KB, men det återstår att se det också ;)

Söndag; Troligtvis väldigt slö efter lördagens bravader så här ska jag inte boka något. Eftersom jag sover hos min syster kommer vi säkert beställa hem mat och bara ligga framför tv:n hela dagen, jag klagar inte!

Ska ni hitta på något speciellt i veckan? Oavsett så hoppas jag ni får en fin sådan! #nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

amandasääv
amandasääv,
Vilken härlig vecka du har framför dig!
nouw.com/amandasääv
linndossing
linndossing,
Ja verkligen, ska bli härligt <3
nouw.com/linndossing
eemmawallin
eemmawallin,
ÅÅH låter så kul!! Ha en grym vecka! <3
nouw.com/eemmawallin
linndossing
linndossing,
Desamma fina vännen! Kram <3
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Låter som en toppenvecka! Hoppas verkligen att den blir det med fining <3
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Det hoppas jag också! Hoppas du också får en fin vecka hjärtat <3
nouw.com/linndossing
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Ha en bra vecka vännen❤
nouw.com/fannybjerenius
linndossing
linndossing,
Desamma fina du! <3
nouw.com/linndossing
elllensvensson
elllensvensson,
Önskar dig en fin vecka <3
nouw.com/elllensvensson
evelinarou
evelinarou,
Vad kul med fest! Hoppas ni har roligt 😊
nouw.com/evelinarou