LINN DÖSSING

+ OCH - JUST NU

+ Stödstrumpor! Fick tips från läkaren att använda stödstrumpor så min fot inte skulle svullna lika mycket och läka fortare. Det är riktigt skönt alltså, framförallt när man går mycket på jobbet. Jag känner mig absolut som 80+ men det är det värt!

- Vädret just nu. Ena dagen är det strålande sol och riktigt vårväder ute och dagen efter är det snökaos och minusgrader. Ja jag vet det är likadant varje år, men jag hatar verkligen dessa mellanårstider för man kan verkligen inte planera sin klädsel!

+ Jag har ny telefon! Har helt glömt bort att berätta det för er. Jag skaffade en iPhone X i januari 2019 och fick då Telenor Change så jag kunde byta efter ett år. Jag saknade min gamla (hade en iPhone 7+) så jag valde att byta till en iPhone 8+ (som är en uppdaterad version av 7+) och jag är så himla nöjd. Jag har telefonen jag vill ha + billigare månadskostnad. Win Win!

+ Livet just nu. Jag är så himla tacksam för hur mitt liv ser ut just nu alltså och jag är så GALET stolt över mig själv som kommit såhär långt. Jag har min lägenhet, jag jobbar 100%, jag pluggar 50%, jag har världens finaste familj och vänner, vad mer kan man önska sig? Innan kunde jag få ångest så långt innan för saker men nu försöker jag verkligen bara ta det som det kommer, och det är en fantastisk känsla.

- Möbler är dyrt. Jag möblerade om i min lägenhet och fick då en väldigt stor tom yta, jag hade då tänkt köpa en skänk och ha där men fasen vad dyrt det är alltså. Inte så att man känner för att betala hur många tusen som helst, naaah thx.

+ Mitt träningssug! Alltså just nu vill jag inte göra annat än att träna och planerar verkligen mina dagar efter träningen. Jag har precis köpt 12 veckor PT och det drar igång imorgon, jag är så jäkla taggad och är sjukligt glad över att jag har börjat tycka träningen är så himla rolig igen. Det är otroligt viktigt!

Gillar

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Støttestrømper fungerer virkelig til så mye, og ikke bare til 80-åringer 😂 Og møbler er virkelig latterlig dyre 👀👀
nouw.com/arielc
malinhardstahl
malinhardstahl,
Vilka härliga plus! Håller med på allt <3 kram
nouw.com/malinhardstahl