LINN DÖSSING

+ OCH -

+ Deklarationen är klar och inskickad, vilket betyder att jag får min skatteåterbäring nästa vecka!! Den är efterlängtad ska jag säga!

- På tal om deklaration så måste jag ju deklarera i Norge också. Hade varit okej om jag bara behövde kolla den och skicka in, men nej, jag måste ändra grejer och det är svårt haha.. Tur jag har Maja som är på samma plan så vi får hjälpa varandra!

+ Det var riktigt varmt igår, hur underbart?! När jag och mamma satt i solen svettades jag till och med, det trodde jag aldrig! Hoppas solen och våren är här för att stanna <3

- Älskar att fylla år men hatar att önska mig saker för jag kommer aldrig på något, så snälla hjälp!!! Vad kan man önska sig i 21 årspresent?!

+ Idag fyller vår finaste @janielindahl år, så in och gratta henne allihopa! Det förtjänar hon <3

- Allt jobbgrejs just nu. Det är mycket och jag är velig haha. Men jag hittar säkert en lösning snart hoppas vi!

+ På tal om födelsedagar så är det bara lite mer än en månad kvar tills min födelsedag! Kommer aldrig sluta älska att fylla år haha, så kul ju!

- Har känt mig lite halvt sjuk i flera dagar nu, som att det är något men att det inte bryter ut. Kan bero på allergi, brukar inte reagera men en sommar fick jag ta allergitabletter så får kolla upp det i år igen!

Äntligen fredag och helg! Även fast jag går hemma de flesta dagarna är det ändå underbart med helg. Har inte så mycket mer planer denna helgen än att träffa pappa, men härligt med en spontan helg! Hoppas ni mår bra och får en fin helg, njut!

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Vilken rolig lista! JA skatteåterbäringen ser man ju fram emot 😃 <3
nouw.com/evelinarou
linndossing
linndossing,
Tack fina du! Ja men verkligen, efterlängtad! 😍
nouw.com/linndossing
sarah,
fin bild på dig
www.klarahs.blogg.se