LINN DÖSSING

NYA TILLSKOTT I BUTIKEN

Alltså har ni sett hur många nya mumsiga saker det har kommit i butikerna? Jag blir helt exalterad och måste smaka DIREKT när det kommer nya saker haha! Dock har jag inte hunnit smaka den på första bilden än men det ska jag fixa imorgon!

Som ni kanske vet är multivitaminjuice en viktig del av mina lyx-frukostar så därför blev jag ju helt till mig när jag såg att den kommit på burk och dessutom kolsyrad!!! Tyckte den såg så himla gullig ut men har ju som sagt inte hunnit smaka den. Men imorgon när jag kör hem från jobbet ska jag köra inom affären och köpa den så jag kan göra ett smaktest!

Himlen för en vegetarian. Anamma har kommit ut med fyra (!) nya pizzor. Det finns VegoCapricciosa och VegoMexicana i stor pizza och VegoVesuvio och VegoTexmex i panpizza! Jag har smakat VegoCapricciosa och VegoVesuvio och har inte ett enda ont ord att säga om någon av dom! Självklart ska jag testa dom andra två så fort jag får tillfälle till det! Sååå gott och smidigt.

​Amen det finns ju inget finare än det här för en julälskare. Marabou med pepparkaka i som smakar gudomligt! Den smakar verkligen mycket pepparkaka och det kan man ju inte hata? Den får verkligen högt poäng av mig för jag vet med mig att jag kommer äta mycket av den i vinter. Bara hoppas dom sätter in den som en ordinarie smak sen så den inte försvinner!

  • Postad i: LIVET

Gillar

Kommentarer

mollysvedin
mollysvedin,
Men wow, vill också testa detta! älskae nyheter ju hahah 💗 kram
nouw.com/mollysvedin
elinor
elinor,
Men lägg av, jag som älskar multivitaminjuicen. Måste testa 😍
nouw.com/elinor