LINN DÖSSING

NYA SNYGGA UNDERKLÄDER

I samarbete med Hunkemöller

Mesh topp

Godmorgon älsklingar! Idag tänkte jag visa er lite underkläder som jag fått hem i samarbete med bästa Hunkemöller. Jag kan med handen på hjärtat säga att dom har galet snygga och sköna underkläder, och det bästa är kvaliteten! Wow. Den första jag hade tänkt visa är "Bralette - Danielle I AM", min favorit. Jag ÄLSKAR verkligen mesh och detaljen med ormarna mitt på bröstet, så snyggt gjort!

Rosa BH

Näst ut är en bh med bygel, vilket jag nästan aldrig använder nu för tiden eftersom jag inte har någon koll på min storlek och inte har hittat någon som sitter skönt, men här ni! Jag var inne i vår Hunkemöller butik som vi har här i stan och fick hjälp med vilken storlek jag skulle ha och som jag trodde har jag ju haft fel hela livet! Nu när jag väl fått hjälp så sitter den ju skönt och som en smäck, är så glad över att Hunkemöller erbjuder den hjälpen!

Denna bh:n kan man använda både med band och utan, det tycker jag är så bra om man har t.ex. en off shoulder top men fortfarande vill ha bh! Den sitter lika bra med band som utan, det är verkligen ett plus!

Svart bh - Svarta trosor

Sist ut har vi ett set, men snälla har ni sett något finare? Jag bär inget annat än högmidjade trosor men tycker det är svårt att hitta snygga trosor som är just högmidjade, men Hunkemöller! Dom gör det igen. Det jag älskar med detta setet är att det inte känns att man har något på sig men samtidigt är det så galet snyggt!

Tycker verkligen ni borde kolla in Hunkemöller om ni är ute efter nya underkläder, för detta jag visat är verkligen bara en bråkdel av deras utbud! Om ni har en Hunkemöller butik i er stad tycker jag ni ska gå in där och be om hjälp med bh-storlek så får ni all hjälp ni behöver. För idag är det sååå många som har fel storlek och då hjälper den inte med det den ska, jätteviktigt att tänka på!

PS: Hunkemöller har just nu 3 för 2 på alla bh:ar, det får ni inte missa!

Gillar

Kommentarer

FannyBjerenius
FannyBjerenius,
hilmak
hilmak,
Men goding!!! Hur FIN är inte du????😍♥️
nouw.com/hilmak
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
ÄLSKAR detta, sån babe du är!! Hunkemöller levererar det bästa helt klart <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Wifeey,
Woow så jäkla snygga underkläder alltså 😃

Kram ♡
wifeey.se
faltinnatalie
faltinnatalie,
Så fin du är! Bara strålar om dig!! <3
nouw.com/faltinnatalie
evelinarou
evelinarou,
Men WOW WOW WOW vilken pingla! 😍😍 Och underkläderna var så himla fina! 💞
nouw.com/evelinarou
aliceemericsson
aliceemericsson,
Verkligen så fina, de har verkligen supersnygga underkläder! Verkligen bra att man kan få hjälp att hitta rätt storlek! <3
nouw.com/aliceemericsson
malinhardstahl
malinhardstahl,
Wow wow wow vad fin du är och vilka snygga underkläder!!!
nouw.com/malinhardstahl
tildans
tildans,
Wow så snygga!
nouw.com/tildans
artibus
artibus,
ÄLSKLING!!!!! Älskar den BH:n där du kan ta av banden och ha dom på, sjukt att den sitter lika bra med som utan. De snackar vi om bra underkläder!! Du är så otroligt vacker gumman, otroligt fint samarbete <3
nouw.com/artibus