LINN DÖSSING

NYA RESTRIKTIONER 

Jag tror inte någon missat dom nya restriktionerna, utom dom idioterna som fortfarande är ute och festar och inte bryr sig ett jack shit om Corona. Det är SVINtråkigt jag vet, jag får så ont i magen och blir bara mer och mer rädd men det är som det är just nu och man får bara ta och acceptera det. Det enda vi kan göra är att följa restriktionerna som regeringen och folkhälsomyndigheterna ger oss. presskonferensen idag berättade dom att sammankomster kommer sänkas till 8 personer, detta kommer gälla från 24 november och fyra veckor framåt, troligtvis även över både jul och nyår.

Det är åt helvetes tråkigt, jobbigt och hemskt men man får försöka släppa det. Vi måste få ner smittspridningen och få ett slut på detta. Jag har kommit igång med träningen men har valt att pausa mitt gymkort i 2 månader då jag inte vill gå dit nu men inte heller vill att det rinner ut i sanden. Från och med nu blir det promenader i skogen för att hålla igång istället. Vi har tyvärr fått ställa in min systers överraskningsfest när hon fyller 25 år, något vi planerat i ett år ungefär. Oavsett vad är det bara att ställa in, vi kan inte samlas oavsett om vi träffats innan eller inte.

Ett tips jag kan ge er som har ICA MAXI stormarknad i er stad är att beställa mat på deras hemsida, det kostar ingenting extra och sen trycker man på en länk när man är utanför så dom vet att man är på plats. Dom kollar på ens legitimation genom fönstret och sätter sedan in påsarna i bagagen så man behöver inte gå in och inte heller träffa någon men slipper kostnaden för hemkörning. Försök hitta alla möjliga sätt för att inte träffa mer människor än nödvändigt.

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Det är helt fruktansvärt? Kan verkligen inte förstå hur andra tänker!
nouw.com/malinkirstine
malinkirstine
malinkirstine,

Och så bra tips om ICA - har missat detta <3

nouw.com/malinkirstine
alexandrastrom
alexandrastrom,

Ibland skäms jag verkligen över hur egoistiska vissa av våra medmänniskor är! Så bra tips om ICA MAXI, jag visste inte alls om att dom hade sånt erbjudande haha <3

nouw.com/alexandrastrom
faltinnatalie
faltinnatalie,

Så himla tråkigt med de nya restriktionerna, men så himla viktigt! Det kommer bli bra en dag <3

nouw.com/faltinnatalie
happyM
happyM,

För det första, wow för din header, SÅ GALET SNYGGT!!! ❤️ Och alltså ja det är så sjukt tråkigt det här med hur det sprider sig nu, tycker det är hemskt att inte kunna träffa de äldre i min närhet, man vet aldrig hur mycket tid man har kvar med dem ❤️ Stor kram ❤️

nouw.com/happym
isabylund
isabylund,

Linn, du har ny header!! Och vilken pangbabe du är. Wow. Blev så nedslagen av de nya restriktionerna igår, känns som det bara blir värre och värre men kanske är det lika bra att vara "drastisk" ett tag då så det kan (förhoppningsvis) gå över snabbare. Kram!

nouw.com/isabylund
linneassofie
linneassofie,

Tråkigt men så så sant <3 Kramar!

nouw.com/linneassofie
My,

Så tråkiga tider vi lever i nu men vi får verkligen hålla ut...

mynordqvist.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Godmorgon vännen! Alltså wow vad fin du är, älskar din nya header! Det är så bra att det blir hårdare så folk kanske börjar visa respekt för varandra. Vi måste få stopp på spridningen nu! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Lillymihlte
Lillymihlte,

Saknade hjärtat mitt, visst blir man irriterad på människor som inte följer restriktioner.. Tur de också finns människor som oss som faktiakt följer! ❤️ All kärlek vännen, saknat att titta in här hos dig!

nouw.com/lillymihlte